Scandal între Dwayne Johnson şi Vin Diesel la filmările din Fast and Furious 8! Ce s-a întîmplat

In urma cu cateva zile, un mesaj postat de Dwayne Johnson pe contul de Facebook a creat controverse. Starul de 44 de ani a scris: "Colegele mele au fost incredibile si le iubesc. Despre colegi ese o alta poveste. Cativa dintre ei s-au comportat ca niste adevarati profesionisti, in timp ce altii nu", a fost o parte din mesajul publicat pe reteaua de socializare.

The Rock nu i-a numit pe cei la care se refera, motiv pentru care au aparut numeroase speculatii, printre cei despre care s-a scris ca ar fi in cauza se afla Scott Eastwood, dar si Vin Diesel.

Intre timp, The Rock a incercat sa faca lumina in legatura cu declaratiile facute la vremea respectiva, explicand ca si intr-o familie pot aparea probleme, iar totul este in regula daca persoanele implicate gasesc solutia potrivita.

"Exista diferenta de opinie. Confictele reprezinta un lucru bun, cand sunt urmate de rezolvari pe masura. La final, toti ne-am impacat, in conditii bune, si urmeaza sa oferim un film incredibil oamenilor", a declarat actorul.

kf

Sursa foto: ProTV