Life

Scandal între foștii concurenți de la Puterea Dragostei. Ella Tina este atacată după niște declarații dure: „Minte precum respiră”

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei sunt implicați într-un scandal, iar totul a pornit de la niște acuzații făcute de Ella Tina. Acum, ea este acuzată că minte.
05.02.2022 | 13:55
Scandal intre fostii concurenti de la Puterea Dragostei Ella Tina este atacata dupa niste declaratii dure Minte precum respira
Scandal între foștii concurenți de la Puterea Dragostei. Ella Tina este atacată. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Concurenții care au participat în trecut la Puterea Dragostei sunt acum implicați într-un scandal, după ce Ella Tina a făcut niște declarații dure la adresa mai multora dintre ei.

Foștii concurenți de la Puterea Dragostei, implicați într-un scandal

Totul a început după ce Ella de la Puterea Dragostei a făcut mai multe declarații publice în care afirma răspicat că Alexandru Bobicioiu, Bianca Comănici, Berna, Andra Voloș și Thalida Trofin nu au ce să caute în lumina reflectoarelor și nici să aibă statutul de vedetă.

ADVERTISEMENT

Replica din partea unora dintre cei vizați a venit rapid, ei fiind total șocați de aceste declarații, având în vedere și faptul că emisiunea s-a terminat de ceva vreme.

Thalida Trofin și Berna au fost cele care au răspuns acuzațiilor pe care le-a făcut Ella Tina.

Thalida Trofin și Berna, răspunsuri pentru acuzele făcute de Ella

Astfel, Thalida Trofin a recunoscut că nu e prima dată când Ella a atacat-o și chiar a acuzat-o că scrie în presă lucruri negative despre ea, fapt pe care cântăreața îl neagă.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mai spus și că Ella Tina a ajuns să vorbească inclusiv de operațiile estetice pe care le are, lucru catalogat de aceasta drept „penibil”.

De asemenea, ea a mai spus că nu poate înțelege de ce Ella se leagă de ea, deoarece ea nu a atacat-o niciodată.

ADVERTISEMENT

„Nu este prima dată când aud că Ella a comentat la adresa mea, însă s-a umplut paharul. A spus de nenumărate ori că scriu articole de presă urâte despre ea, lucru total fals, la un moment dat a zis că nu știu câte operații faciale am eu, un subiect care mi se pare extrem de penibil.

Dacă ajungem să ne măsurăm în numărul operațiilor este grav. Nu am înțeles niciodată problema ei cu mine”, a declarat Thalida Trofin, conform „Viperele Vesele”.

ADVERTISEMENT

Pentru aceeași sursă a dat declarații și Berna, care a făcut la rândul ei acuzații grave la adresa acesteia. Berna a spus că Ella minte foarte mult, „precum respiră” și că ea s-a folosit de Jador pentru a deveni faimoasă.

„Teatrul este a doua natură a Ellei, minte precum respiră. Să nu uităm că s-a folosit de Jador pentru a se face cunoscută. Penibil!”, a declarat și Berna.

ADVERTISEMENT