News

Scandal între George Simion și Rareș Bogdan. Liderul AUR acuză că europarlamentarul l-a amenințat. De la ce a pornit totul

Este scandal pe scena politică. S-au iscat tensiuni între George Simion și Rareș Bogdan. Totul a pornit după ce liderul AUR a mers în orașul natal al europarlamentarului.
13.01.2022 | 16:13
Scandal intre George Simion si Rares Bogdan Liderul AUR acuza ca europarlamentarul la amenintat De la ce a pornit totul
ADVERTISEMENT

George Simion îl acuză pe Rareș Bogdan că l-a amenințat, după ce i-a vizitat orașul natal, Ocna Mureș. ”Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el”, mărturisește liderul AUR.

Europarlamentarul s-ar fi supărat după ce George Simion a vorbit cu oamenii din zonă despre tatăl său. Liderul AUR spune că i-a întrebat despre combinatul Ocna Mureș, distrus de părintele lui Rareș Bogdan, ei fiind acum nevoiți să muncească peste hotare.

ADVERTISEMENT

George Simion: ”Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș?”

Totodată, George Simion îl acuză și de minciună pe liberal, în legătură cu faptul că provine din Ocna Mureș și nu din Cluj. Rareș Bogdan l-ar fi amenințat pe George Simion printr-un prieten, transmițându-i că va avea probleme.

”Eu m-am dus să mă întâlnesc cu oamenii, să arăt cine a fost tatăl și de ce locuitorii îl acuză că a distrus fabrica (…) Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș?

ADVERTISEMENT

Să intre aici în direct cu noi… I-a mințit pe oameni că taie pensiile speciale. Nu are curaj să intre în direct cu mine, de aia am fost la el acasă în oraș (…)

Mi-a transmis printr-un prieten că o să am probleme cu el. Păi asta sună a amenințare”, a declarat George Simion la România TV.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj i-a trimis Rareș Bogdan la 12 noaptea lui George Simion

De altfel, tot după vizita liderului AUR în Ocna Mureș, Rareș Bogdan a încercat să ia legătura cu George Simion la 12 noaptea, dar acesta a explicat că nu răspunde la astfel de ore. ”Trebuie să vorbim!”,  i-ar fi scris europarlamentarul PNL.

”M-a sunat (…) Mi-a dat mesaj la 12 noaptea: Trebuie să vorbim! Eu noaptea nu răspund la telefon. Să intre aici în direct cu noi, dacă vrea să o rezolvăm”, a mai comentat George Simion.

ADVERTISEMENT

Înainte de oferi aceste declarații, co-fondatorul AUR  a postat ironic, pe facebook, apelului fostului jurnalist de la Realitatea.

”M-a trezit din somn Rares Bogdan noaptea trecută. Credeți că vrea să semneze pentru demitere? Josiohannis.ro”, a scris pe facebook George Simion.

În ziua când i-a vizitat orașul natal, George Simion a postat și un filmuleț, tot pe facebook, la care a scris: ”La Ocna Mureș lumea vorbește de rău familia Bogdan”.

George Simion, în vizită și la una dintre cele 6 case ale președintelui Klaus Iohannis

Aceasta nu este singura vizită a membrilor AUR la casele politicienilor. Pe 9 ianuarie, George Simion și alți membri ai partidului său s-au dus în Râșnov, la ministrul sănătății, Alexandru Rafila, ulterior în Sibiu, la una dintre cele 6 case ale președintelui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT