Life

Scandal între Gigi Becali și George Simion! Patronul FCSB, supărat pe liderul AUR: ”La revedere brânză”

Relația dintre Gigi Becali și George Simion e într-o situație critică, patronul FCSB fiind deranjat de declarațiile făcute de liderul AUR și amenință că nu îi mai donează brânza pentru nuntă.
20.08.2022 | 11:39
Scandal intre Gigi Becali si George Simion Patronul FCSB suparat pe liderul AUR La revedere branza
Gigi Becali s-a supărat pe George Simion și anunță că e la un pas să anuleze donația promisă, adică cele 2 tone de brânză / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali pare că s-ar fi supărat pe George Simion după ce liderul AUR ar fi declarat că influența latifundiarului la Steaua a fost una cât se poate de negativă. Din acest motiv, patronul FCSB amenință că îl lasă fără brânza pe care i-a promis că o donează pentru nunta care va avea lor pe 27 august 2022, în comuna Măciuca.

Scandal între Gigi Becali și George Simion din cauza Stelei! Patronul FCSB amenință că îl lasă pe liderul AUR fără brânză, la nuntă

După ce Gigi Becali ar fi aflat că George Simion ar fi spus că Steaua ”a murit” în momentul în care a preluat-o el, supărarea patronului FCSB a fost una fără margini. Din acest motiv el a și precizat, la Pro Arena, conform redactia.ro, că îl va lăsa fără brânza pe care voia să i-o doneze pentru nuntă.

ADVERTISEMENT

”Când a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brânza. Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa. Nu mai mănâncă brânză la nuntă”, a spus Gigi Becali conform sursei citate.

Cu toate acestea, precizează Becali, în cazul în care declarațiile făcute de George Simion sunt înainte de a se cunoaște, ar putea, totuși, să treacă cu vedere cele spuse de politician. Mai mult, precizează latifundiarul, dacă declarațiile ar fi recente, prietenia lui cu George Simion este istorie.

ADVERTISEMENT

”În 2020, el nu mă cunoștea pe mine. A rămas că brânza. Dacă o făcea acum era clar că era lipsă de caracter. M-ar fi deranjat să spună asta, pentru că e prietenul meu și când un prieten spune asta. (…) Aici e chestiune de prietenia mea cu el. Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că e fals. Înseamnă că nu mai am încredere în el. De aia am zis că-i fac cadou brânza la nunta, că îmi e drag ca om, ca politician”, a mai spus Becali.

Gigi Becali, dispus să îl ierte pe George Simion în anumite condiții

Gigi Becali recunoaște însă că ar fi dispus să îl ierte pe George Simion în anumite condiții. ”O să am o discuție cu el, să văd ce explicație dă. Dacă are o scuză, continui prietenia cu el, dacă nu, termin prietenia cu el”, precizează patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pare-se, în cazul în care declarațiile pe care George Simion le-a făcut sunt vechi, brânza va ajunge la Măciuca, acolo unde are politicianul nunta. ”Brânza, dă-o încolo, e cadou”, spune Becali. Dar dacă nu își cere scuze pentru declarațiile făcute, amiciția lor devine istorie.

Gigi Becali a promis că donează 2 tone de brânză la nunta lui George Simion

”Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, spunea Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu va avea loc, pe 27 august, în comuna Măciuca din județul Vâlcea. Evenimentul, gândit ca o sărbătoare câmpenească, a fost pregătit pentru a primi peste 15.000 de oameni.

”Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească. Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, ne-a spus un oficial AUR, implicat în organizarea nunții.

George Simion a anunțat că se căsătorește și a invitat pe toată lumea la nunta lui. Singura condiție, a precizat liderul AUR, este ca la nuntă ținuta să fie inspirată de portul popular românesc.

ADVERTISEMENT