News

Scandal între interlopi, finalizat cu o crimă. Vinovatul s-a predat la poliție. Care a fost motivul omorului. Update

Un bărbat a fost înjunghiat, duminică noapte, după un scandal izbucnit la Bragadiru între interlopii din Capitală. Victima a murit.
29.05.2023 | 17:41
Scandal intre interlopi finalizat cu o crima Vinovatul sa predat la politie Care a fost motivul omorului Update
Un bărbat a fost înjunghiat la o petrecere din Bragadiru, după un scandal între interlopii din Capitală. Sursa foto (ilustrativ): libertatea.ro
ADVERTISEMENT
29-05-2023
14:41

Vinovatul crimei din Bragadiru s-a predat la poliție. Ce a declarat în fața anchetatorilor

Victima scandalului de la petrecerea la care au participat mai mulți interlopi din București, în acest weekend, a murit. Bărbatul a fost înjunghiat în zona abdomenului de către un rival. Amintim că acesta a fost resuscitat la fața locului, iar apoi a ajuns în stare critică la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București.

Din nefericire, în cursul zilei de luni, bărbatul a murit la spital. Ulterior, vinovatul, un bărbat de 34 de ani, s-a predat la poliție. Acesta a spus anchetatorilor care a fost motivul omorului, declarând că avea un conflict vechi cu victima. Presupusul criminal a spus că rivalul său îl șicana și îl înjura, motiv pentru care l-a înjunghiat cu un briceag cu lama mare.

Amintim că incidentul a avut loc în fața unui restaurant din Bragadiru, județul Ilfov, acolo unde cei doi interlopi erau invitați la o nuntă. Conform oamenilor legii, vinovatul s-a predat la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti. El a fost reținut, fiind acuzat de omor. Bărbatul va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Incident grav în Bragadiru, duminică seara. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat la o răfuială între interlopii bucureșteni. Agresorul este căutat de poliție.

Un bărbat a fost înjunghiat la o petrecere din Bragadiru, după un scandal între interlopii din Capitală

Duminică seara, Inspectoratul de Poliţie al Județului (IPJ) Ilfov a fost sesizat, în jurul orei 21:50, cu privire la faptul că pe o stradă din oraşul Bragadiru, se află o persoană căzută.

ADVERTISEMENT

Deplasați la fața locului, oamenii legii au găsit un bărbat care avea sânge pe haine. Poliţia a deschis imediat o anchetă pentru a stabili cum a ajuns bărbatul acolo, în acea stare gravă. La faţa locului s-au deplasat și mai multe echipaje medicale care i-au acordat primul ajutor bărbatului.

Mai multe informații despre acest incident extrem de grav oferă cei de la Cancan.ro. Se pare că duminică seară, un incident extrem de violent a avut loc în orașul Bragadiru (județul Ilfov).

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat la o petrecere unde luau parte mai mulți interlopi din București. Evenimentul a degenerat într-un conflict. În urma acestui scandal, bărbatul în cauză a fost înjunghiat.

Sursa citată notează că bărbatul a fost rănit în zona abdomenului. Autor ar fi un rival. Victima a fost resuscitată de medicii ajunși la locul atacului. Ulterior, cetățeanul înjunghiat a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni din București.

ADVERTISEMENT

Poliția încă nu l-a prins pe atacator

Imediat după incident, polițiștii din Bragadiru și București au pornit în căutarea atacatorului sau a grupului de persoane implicate în acest grav incident din județul Ilfov. Iată comunicatul autorităților:

”La data de 28 mai a.c., în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută.

ADVERTISEMENT

La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei.

La acest moment, polițistii efectuează verificări și investigații pentru stabilirea situației de fapt și de drept, precum și pentru identificarea și depistarea posibilelor persoane implicate în eveniment”, anunță reprezentanții poliției.

ADVERTISEMENT