Sport

Scandal între jucătoare la CSM București după remiza cu Thuringer. Radicevic: „E ceva oribil să nu lupți! E inacceptabil”

08.03.2019 | 21:31
Scandal intre jucatoare la CSM Bucuresti dupa remiza cu Thuringer Radicevic E ceva oribil sa nu lupti E inacceptabil

CSM București a remizat surprinzător pe teren propriu cu ultima clasată Thuringer, scor 23-23, în ultima rundă din grupele Ligii Campionilor. „Tigroaicele” au șanse mari acum să întâlnească Metz în faza sferturilor de finală. 

Scandal între jucătoare la CSM București după remiza cu Thuringer

La finalul partidei, Jovanka Radicevic a avut un discurs extrem de dur, criticând atitudinea colegelor sale, în special pe faza de apărare. Radicevic a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren pentru CSM București, marcând nouă goluri.

Chiar și așa, sportiva de la CSM are încredere că lucrurile se vor schimba în bine la echipă în momentul când Lekic și Mehmedovic vor reveni pe teren.

„Este rușinos. Nici nu mai știu ce să spun. Am jucat bine în prima repriză, apoi ne-am comportat de parcă se terminase. Înțeleg să ratezi, să faci o eroare, dar nu înțeleg cum ne-am putut apăra așa. Este ceva oribil să nu lupți! Repet, e rușinos. Sper să fie un exemplu pentru noi. Nu avem timp să ne resemnăm. Urmează cel mai important meci al sezonului, la Vâlcea. Trebuie să fim inteligente.

Nici nu mai contează împotriva cui jucăm mai departe în Ligă. Dacă vom fi și cu Lekic, cu Mehmedovic, vom lupta până la capăt împotriva oricărei alte echipe. Am mai pierdut și cu Gyor, dar atunci am luptat. Astăzi nu am dat totul. Ce s-a întâmplat cu Thuringer este inacceptabil”, a declarat Radicevic la TV Telekom Sport.

CSM Bucuresti, posibil duel cu Metz
CSM Bucuresti, posibil duel cu Metz

CSM București nu se poate clasa mai sus de locul 3 în acest moment, iar ca să rămână aici are nevoie ca Ljubljana să o încurce pe Ferencvaros, fapt puțin probabil. Sferturile de finală se vor disputa în luna aprilie, iar CSM va juca prima manșă pe teren propriu cu Metz sau cu Rostov, în funcție de locul pe care îl va ocupa la finalul weekend-ului.