Scandal între jucători și suporteri la Ploieşti, după Petrolul – FCU Craiova 0-1: “Ne-am săturat”

Eduard Dimiean   
în Petrolul Ploiesti
25/10/2020, 20:56
Scandal între jucători și suporteri la Ploieşti, după Petrolul – FCU Craiova 0-1: “Ne-am săturat”
Scandal între jucători și suporteri după a treia înfrângere suferită de Petrolul (foto:digisport)

A treia înfrângere suferită de Petrolul Ploiești a declanșat și scandalul între jucători și suporteri.

Petrolul a pierdut meciul cu U Craiova 1948 din Liga 2, scor 0-1, iar formația antrenată de Viorel Moldovan a ajuns la trei eșecuri pe teren propriu în acest sezon.

William Baeten a înscris unicul gol al partidei în minutul 12, iar Steve Beleck a ratat un penalty pentru Petrolul, la meciul de debut, în minutul 84.

Scandal între jucători și suporteri la Petrolul

Infrângerea i-a deranjat extrem de mult pe fanii ploieșteni, care nu se gândesc ca Petrolul să rateze pentru a treia oară consecutiv promovarea în Liga 1, mai ales că bugetul clubului este unul excelent pentru nivelul ligii secunde.

foto:digisport

Zeci de fani ai Petrolului s-au strâns în apropierea stadionului  “Ilie Oană”, la finalul partidei, și au cerut socoteală jucătorilor și antrenorului Viorel Moldovan. Suporterii ploieșteni au folosit torțe și le-au transmis jucătorilor că numai acceptă încă un sezon petrecut în Liga 2.

“Ne-am săturat. Vrem să promovăm. Nu mai vrem să stăm aici. La voi e altceva, veniți și plecați. Vin alții și tot așa. Jucați fotbal, fraților. Avem meci cu Rapid. Dacă nici pe ei nu îi batem, suntem zero” a fost mesajul ultrașilor.

Viorel Moldovan: “Suporterii sunt supărați, îi înțeleg”

Îmi spuneau suporterii că nu ne-am creat atât de multe ocazii cât ar fi trebuit. E greu să îți creezi foarte multe ocazii împotriva unei echipe care se poziționează în jumătatea proprie. Este o echipă greu de destabilizat. Sunt de acord cu suporterii noștri până într-un anumit punct, nu am avut dinamica și inventivitatea necesară pentru a dezechilibra adversarul. 

Și eu sunt supărat, poate mai supărat decât ei. Nu am reușit să înscriem din ocaziile pe care le-am avut, nici din penalty, este frustrant. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm cu Slatina. Din punctul meu de vedere nu este nimic pierdut.

Suporterii sunt supărați, îi înțeleg. Îmi pare rău, asta este situația în momentul de față, dar nu sunt panicat. Sunt lucid, echilibrat, nu poți construi o echipă într-un timp relativ scurt. Știu că la Petrolul nu există răbdare, dar sunt conștient că vom reacționa” a declarat Viorel Moldovan.

Închide ×