News

Scandal între Mircea Badea și Denise Rifai. Jurnalista Realitatea TV l-a făcut praf pe Badea

07.08.2019 | 14:08
Scandal între Mircea Badea și Denise Rifai

Scandal deschis între Mircea Badea și Denise Rifai! Realizatoarea emisiunii ”Legile Puterii” de la Realitatea TV, Denise Rifai, îl anunță pe Mircea Badea, jurnalist la Antena 3, care a atacat-o și a numit-o ”jihadistă!”, că îl invită la CNA și la tribunal. Jurnalista și-a atacat colegul de breaslă pe Facebook, unde îi spune ”MirciulicaFaptaMica”!

Scandal între Mircea Badea și Denise Rifai

”#MirciulicaFaptaMica, LOVESTE DIN NOU! Daca nu i-a mers in mod repetat cu motociclistul care l-a batut de l-a lesinat inca de la intrarea in ring, se consoleaza si el cu ce apuca… Asa ca, in mod constant, ma trezesc improscata cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gandiri.

Eu am incercat de mai multe ori sa-l invit la mine in platou daca tot ii provoc atatea comentarii, dar Mirciulica fapta mica se simte in siguranta doar ascuns in spatele pupitrului lui, probabil ca sa nu-i se vada …fapta Mica, asa ca m-a refuzat de fiecare data.

Scandal între Mircea Badea și Denise Rifai
Scandal între Mircea Badea și Denise Rifai

Denise Rifai îl așteaptă pe Mircea Badea în Piața Victoriei, pe 10 august

In consecinta, o sa-l invit la CNA, dupa mergem la tribunal si !!!! Intre timp!!! Daca Mirciulica, fapta mica, doreste o Mediere Amiabila, il astept Sambata – 10 August – in piata Victoriei! Ca am auzit ca motociclistul e plecat la mare si n-are de ce sa i fie frica!”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3, a lansat un atac dur la adresa lui Denise Rifai, pe care a numit-o ”jihadistă”, după ce a ascultat un fragment din emisiunea jurnalistei.

”Eram în mașină și am dat drumul la postul de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Și jihadista, e una săraca… știți cum era Miss Piggy când era în crize maxime? Așa e aia. Jihadista Miss Piggy îl avea invitat pe Moise Guran. Zicea Guran “cutremurătorul” că la Timișoara nu există clanuri interlope că, alea sunt doar în zonele sărace”, a spus Mircea Badea, în ediția de marți seară a emisiunii “În gura presei”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.