Ceartă între rapidişti. Daniel Niculae: „Iubirea a devenit război”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
07/02/2018, 08:24
Ceartă între rapidişti. Daniel Niculae: „Iubirea a devenit război”

Academia Rapid ocupă locul trei în Liga a 4-a Bucureşti, dar pentru a păstra şanse să promoveze în Liga a 3-a, va fi nevoită să îşi schimbe numele. Echipa a pierdut toamna trecută dreptul de a obţine Certificatul de Indentitate Sportivă, act fără de care promovarea în Liga a 3-a nu este posibilă.

“Asociaţia Club Sportiv Academia Rapid 1923” nu a reuşit să obţină actele necesare după ce Judecătoria Sectorului 1 a respins categoric solicitarea din cauza “confuziei care se poate crea cu alte echipe cu numele Rapid”.

Daniel Niculae: „Prea mulţi se cred adevăratul Rapid”

Fosta vedetă a alb-vişiniilor şi actual jucător al Academiei Rapid, Daniel Niculae, a răbufnit la adresa celor care vor să pună piedici proiectului Academia Rapid, cum ar fi cei de la AFC Rapid:  “Avem piedici de la oameni cărora le curge sânge alb-vişiniu prin vene. Din păcate, iubirea s-a transformat în ură şi într-un război pe care nu-l înţeleg şi nu voi ierta niciodată acest război. Îmi văd de treaba mea. Nu este vorba despre Primărie. Sunt împreună cu noi în acest proiect. Vom scoate adevărul la suprafaţă şi vom repune Rapidul pe şine. Din păcate, prea mulţi se cred adevăratul Rapid. Din păcate, ăsta este blestemul nostru, să o luăm mereu de la capăt. Vom renaşte până vom redeveni o forţă. Din păcate, sunt tot rapidişti cei care ne pun beţe în roate”, a spus Daniel Niculae la o emisiune televizată.

Pe 14 februarie Academia Rapid va merge din nou în faţa Tribunalului. De data aceasta cererea pentru obţinerea Certificatului de Identitate Sportivă va fi înaintată de către “Asociaţia Club Sportiv Academia Rapid 2017”.

35 de puncte are Academia Rapid după ce a pierdut duelul la masa verde cu AS Tricolorul. Giuleştenii sunt acum la 3 puncte de CSA Steaua

Închide ×