Fotbal intern

Scandal între rapidiști după meciul cu Metaloglobus! Herea și Măldărășanu au răspuns după acuzele lui Pancu

29.09.2019 | 18:14
Scandal intre rapidisti dupa meciul cu Metaloglobus Herea si Maldarasanu au raspuns dupa acuzele lui Pancu

Rapid a terminat la egalitate, scor 0-0, duelul cu Metaloglobus din Liga 2, iar la finalul meciului, Daniel Pancu și cei doi foști rapidiști, Ovidiu Herea și Marius Măldărășanu, în prezent la adversara de duminică, au avut un schimb dur de replici. Actualul antrenorilor al giuleștenilor le-a reproșat foștilor colegi că au refuzat să vină la Rapid în Liga 4, iar răspunsurile celor doi nu au întârziat să apară.

Scandal între rapidiști

În prezent antrenor, respectiv jucător la Metaloglobus, Marius Măldărășanu și Ovidiu Herea au fost țintele lui Daniel Pancu, tehnician la Rapid, după meciul direct. “Pancone” le-a reproșat celor doi că nu s-au alăturat formației giuleștene în Liga 4. Pancu declară că Măldărășanu a fost primul nume de antrenor propus la Rapid, însă din diferite motive colaborarea nu s-a mai concretizat, iar despre Ovidiu Herea, care s-a plâns de oferta primită de la Rapid, Pancu spune că nu cunoaște situația contractuală oferită mijlocașului.

Eu nu am spus că a refuzat Măldărășanu. Eu am spus că a avut un contract şi doar el ştie ce a făcut el. Nu mă interesează ce a făcut Măldărăşanu cu contractul lui: Eu vă spun doar că primul care a fost propus a fost Măldărăşanu, eu l-am propus antrenor în Liga 4. I s-a dat un contract, nu ştiu ce a discutat cu ei şi nu mai e problema mea. I-am făcut eu oferta lui Herea? Sau cum?  Nu are nicio legătură, nu eram conducător, eu am spus doar că au fost ofertaţi. Dacă a fost bine sau nu mai ştiu lucrurile astea. Eu v-am spus doar că au fost ofertaţi să vină alături de noi în proiect. Era vorba de jucători pentru că aşa stabilisem cu Daniel Niculae. Cine ne refuză la Liga 4 după aia nu va mai fi ofertat“, a declarat Pancu, conform Telekomsport.

Daniel Pancu i-a acuzat pe Herea și Măldărășanu că au refuzat să vină la Rapid în Liga 4. Sursă Foto: Sportpictures
Daniel Pancu i-a acuzat pe Herea și Măldărășanu că au refuzat să vină la Rapid în Liga 4. Sursă Foto: Sportpictures

Răspunsurile foștilor rapidiști

Marius Măldărășanu declară că a fost aproape să ajungă la Rapid, dar condițiile propuse de club, dezvăluite de Daniel Pancu la conferința de presă premergătoare meciului cu Metaloglobus, l-au făcut să decline: “Singurul lucru pe care i l-aş reproşa lui Daniel Pancu este conferinţa pe care a făcut-o, ca să inflameze spiritele şi să înjure lumea. din cauza unor greşeli, că nu vreau să spun că a fost rea intenţie, am decis să nu mai merg. Pentru că au fost nişte lucruri total în dezavantajul meu. Erau bani puţini. Eu cu naveta şi altele, rămâneam cu nimic. Dar nu era chestia de bani, că nu mă duceam pentru asta. Dar ideea e că am nişte principii. Trebuia să fie şi el mai ponderat pentru că nu trebuie să dea în foştii rapidişti. Că rapidiştii au refuzat Rapidul în Liga a 4-a – nu mai au ce să caute – e prea mult spus. Inflamezi lucrurile şi vrei să ne pui într-o lumină proastă pe câţiva, în faţa suporterilor“, a declarat Marius Măldărășanu.

Nici Ovidiu Herea, acuzat la rându-i de Pancu că nu a acceptat să vină la Rapid în Liga 4, i-a răspuns actualului tehnician al giuleștenilor. Herea declară că a simțit că nu a fost respectat de către cei de la club, acesta fiind singurul motiv pentru care a refuzat revenirea.

M-a deranjat. Am văzut că ştie detaliile contractului, ce mi-au propus atunci. L-aş ruga pe această cale să îl arate. Sau să spună exact ce ofertă am avut eu în Liga a 4-a, atunci când a trebuit să vin. Dacă aşa am fost eu respectat la acest club, îmi pare rău. Şi să spună exact ce s-a întâmplat atunci. Nu am vrut să vin pentru bani. Tocmai asta e. Că nu am vrut să vin pentru bani. Am vrut să mă întorc de când am plecat. Cei de aici nu m-au respectat. A fost o ofertă în bătaie de joc. Pe care eu nu puteam să o accept după 6-7 ani petrecuţi la Rapid. În condiţiile în care am fost unul dintre jucătorii iubiţi de public, care şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat la această echipă. Unul dintre jucătorii care au renunţat la foarte mulţi bani când am plecat. Unul dintre jucătorii care a jucat un an de zile fără bani când Rapid a avut cea mai mare nevoie şi ştim cu toţii că era o perioadă grea. Mă aşteptam la mai mult respect din partea lor. Din păcate respectul nu a fost din partea lor şi pentru asta am refuzat oferta. După aia nu m-a mai căutat nimeni de la Rapid. Nu vreau să creadă suporterii că veneam pentru bani, dimpotrivă. A fost o ofertă la mişto. Mi s-au propus bani de motorină şi de o bere. Vă daţi seama că în condiţiile astea eu nu pot să vin, a declarat Ovidiu Herea.

Reacția fanilor după remiza cu Metaloglobus

Fanii celor de la Rapid nu au ratat ocazia de a-și taxa favoriții după rezultatul de egalitate obținut în fața celor de la Metaloglobus. Suporterii i-au atacat pe Facebook atât pe jucători, cât și pe antrenorul Daniel Pancu:

  • Execrabilă partea a doua. Pancule, și cu teren, și fără, ai alte lucruri de rezolvat. Nu avem vârf, din păcate”
  • “Rapid nu are cum să promoveze cu Pancu antrenor. Nu ai om de gol, Pancule! Ce avea Vlada?”
  • “Suntem vai mama noastră! Zici că jucăm desculți și ne e frică să lovim mingea”
  • “Ăștia fac antrenamente sau vin direct la meci? Slab, praf, rușinos”
  • “Petarde de jucători, pseudo-antrenor și manageri bișnițari. O rețetă a succesului de promovare”

După 9 etape disputate din această stagiune a Ligii 2, Rapid ocupă locul al patrulea, cu 17 puncte, la 5 în spatele liderului Turris Turnu Măgurele.

Tags: