News

Scandal între Tudorel Toader și Adrian Severin! Jignirile au depășit limita decenței

07.04.2019 | 19:32
Scandal intre Tudorel Toader si Adrian Severin Jignirile au depasit limita decentei

Tudorel Toader a fost jignit de către Adrian Severin. În cursul zilei de duminică, Severin a postat un mesaj extrem de dur la adresa lui Toader pe un site de socializare. “Dacă o problemă urgentă nu este soluționată urgent de un decident impotent, laș, tranzacționist sau iresponsabil, înseamnă că ea nu este urgentă. Așa ne învață filosoful Tudorel.” Criticile vin ca urmare a remarciii făcute de Toader în ziua precedentă.

Tudorel Toader și Adrian Severin, jigniri de neimaginat

În cursul dimineații de duminică, Adrian Severin a postat un mesaj pe o rețea de socializare unde în punea pe Toader într-o lumină extrem de proastă. Cel din urmă i-a răspuns în consecință celor scrise. “În lipsa urgenţei, nu poate fi adoptata o Ordonanţă de Urgenţă!”, o replică voalată, dar destul de precisă, la criticile lansate vineri de Liviu Dragnea.“În lipsă de argumente ministrul Toader adoptă metoda atacului la persoană. Rușine! Am interesul edificării unei justiții echitabile. Opusul celei păstrate de numitul Toader”, a fost cealaltă replică a lui Severin.

În mesajul său, Tudorel Toader face referire la faptul că Severin are o condamnare de nu mai puțin de 4 ani de închisoare pentru luare de mită și trafic de influență. Acesta a fost eliberat condiționat în luna februarie a anului 2017, după ce a executat un an și trei luni din pedeapsa primită.

Scandal imens între Tudorel Toader și Adrian Severin
Scandal imens între Tudorel Toader și Adrian Severin

DNA, acuze pentru fostul europerlamentar

DNA îi aduce acuze fostului europarlamentar PSD că „în perioada martie 2007 – noiembrie 2010, a încheiat, fie în nume propriu, fie ca reprezentant al grupului politic din care făcea parte, din Parlamentul European, un număr de 20 de contracte de consultanță cu firmele menționate, create anume pentru a justifica prestarea unor servicii fictive, constând în realizarea unor studii.

Firmele respective erau controlate de europarlamentar prin intermediul asistenților săi Jugănaru Anne-Rose-Marie, Tiugea George-Vadim și o altă persoană, iar contractele de consultanță au fost încheiate la puțin timp după ce firmele au fost înființate”.

Tags: