News

Scandal între un taximetrist din București și un pasager. Ce l-a pus să facă șoferul după ce i-a sechestrat bagajul

14.05.2019 | 18:12
Scandal între un taximetrist din București și un pasager. Ce l-a pus să facă șoferul după ce i-a sechestrat bagajul
Scandal între un taximetrist din București și un pasager

Scandal între un taximetrist din București și un pasager s-a întâmplat, în dimineața de marți, la intersecția bulevardului Ferdinand cu Șoseaua Mihai Bravu. Șoferul taxiului din Capitală a sechestrat bagajul unui client pentru că nu avea să dea rest și l-a trimis să schimbe bani pentru a-i plăti curs.

Scandal între un taximetrist din București și un pasager, marți dimineață

Clientul a luat un taxi, iar la finalul cursei, care a costat 22 de lei, i-a dat șoferului o bancnotă de 50 de lei. În acea clipă, taximetristul l-a trimis pe client să schimbe banii pentru că nu ar fi avut să îi dea rest. Dialogul celor doi s-a încins după ce clientul trimis să schimbe banii a refuzat să facă această acțiune, astfel că taximetristul a găsit o ”soluție”. Bărbatul i-a ”sechestrat” bagajul până când clientul i-a adus suma fixă pe cursă, anume de 22 de lei.

Potrivit observator.ro, clientul a declarat că șoferul taxiului dorea, în primă instanță, să îi dea doar 20 de lei rest la 50 de lei pe o cursă care costă 20 de lei, dat fiind că nu avea rest și că nu dorește să umble pentru a shcimba banii. De asemenea, bărbatul mărturisește că taximetristul avea hârtii de 10 lei, dar nu dorea să fie păcălit cu 2 lei, însă era pornit să păcălească cu 8 lei.

Scandal între un taximetrist din București și un pasager. Ce l-a pus să facă șoferul după ce i-a sechestrat bagajul
Taximetristul a sechestrat bagajul clientului până cel din urmă aducea suma fixă pe cursă
Sursa foto: captură observator.ro

”Avea hârtii de 10 lei, dar nu dorea să fie păcălit cu 2 lei, dar era hotărât să mă păcălească pe mine cu 8 lei”

Clientul declară că nu i-a fost dat voie să își ia bagajul, astfel că a fost așteptat de către taximetrist preț de 30 de minute până când și-a terminat treaba prin zonă, apoi i-a adus cei 22 de lei. „Voia să îmi dea doar 20 de lei rest la 50 de lei pe o cursă de 22 de lei pe motiv că nu are rest şi el nu umblă să schimbe.

Avea hârtii de 10 lei, dar el nu dorea să fie păcălit cu 2 lei, dar era hotărât să mă păcălească pe mine cu 8 lei. Nu dorea să mă lase să iau bagajul aşa că a aşteptat 30 de minute până mi-am terminat eu treaba în zonă şi i-am adus fix 22 de lei”, a declarat clientul pentru sursa menționată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri