News

Scandal între un taximetrist din București și un pasager. Ce l-a pus să facă șoferul după ce i-a sechestrat bagajul

14.05.2019 | 18:12
Scandal intre un taximetrist din Bucuresti si un pasager Ce la pus sa faca soferul dupa ce ia sechestrat bagajul
Scandal între un taximetrist din București și un pasager

Scandal între un taximetrist din București și un pasager s-a întâmplat, în dimineața de marți, la intersecția bulevardului Ferdinand cu Șoseaua Mihai Bravu. Șoferul taxiului din Capitală a sechestrat bagajul unui client pentru că nu avea să dea rest și l-a trimis să schimbe bani pentru a-i plăti curs.

Scandal între un taximetrist din București și un pasager, marți dimineață

Clientul a luat un taxi, iar la finalul cursei, care a costat 22 de lei, i-a dat șoferului o bancnotă de 50 de lei. În acea clipă, taximetristul l-a trimis pe client să schimbe banii pentru că nu ar fi avut să îi dea rest. Dialogul celor doi s-a încins după ce clientul trimis să schimbe banii a refuzat să facă această acțiune, astfel că taximetristul a găsit o ”soluție”. Bărbatul i-a ”sechestrat” bagajul până când clientul i-a adus suma fixă pe cursă, anume de 22 de lei.

Potrivit observator.ro, clientul a declarat că șoferul taxiului dorea, în primă instanță, să îi dea doar 20 de lei rest la 50 de lei pe o cursă care costă 20 de lei, dat fiind că nu avea rest și că nu dorește să umble pentru a shcimba banii. De asemenea, bărbatul mărturisește că taximetristulavea hârtii de 10 lei, dar nu dorea să fie păcălit cu 2 lei, însă era pornit să păcălească cu 8 lei.

Scandal între un taximetrist din București și un pasager. Ce l-a pus să facă șoferul după ce i-a sechestrat bagajul
Taximetristul a sechestrat bagajul clientului până cel din urmă aducea suma fixă pe cursă
Sursa foto: captură observator.ro

”Avea hârtii de 10 lei, dar nu dorea să fie păcălit cu 2 lei, dar era hotărât să mă păcălească pe mine cu 8 lei”

Clientul declară că nu i-a fost dat voie să își ia bagajul, astfel că a fost așteptat de către taximetrist preț de 30 de minute până când și-a terminat treaba prin zonă, apoi i-a adus cei 22 de lei. „Voia să îmi dea doar 20 de lei rest la 50 de lei pe o cursă de 22 de lei pe motiv că nu are rest şi el nu umblă să schimbe.

Avea hârtii de 10 lei, dar el nu dorea să fie păcălit cu 2 lei, dar era hotărât să mă păcălească pe mine cu 8 lei. Nu dorea să mă lase să iau bagajul aşa că a aşteptat 30 de minute până mi-am terminat eu treaba în zonă şi i-am adus fix 22 de lei”, a declarat clientul pentru sursa menționată.

Tags: