News

Scandal între Victor Ciutacu și Radu Tudor: Nu ne îmbârligăm toți, grețos, cozile între noi

03.08.2020 | 17:56
Scandal intre Victor Ciutacu si Radu Tudor Nu ne imbarligam toti gretos cozile intre noi
ADVERTISEMENT

Scandal în mass-media românească, între foștii colegi de la Antena 3, Victor Ciutacu și Radu Tudor.

Ciutacu nu a suportat anumite comentarii făcute de Radu Tudor la adresa lui Raed Arafat, șeful DSU fiind compătimit de jurnalistul Antena 3, în direct la TV.

ADVERTISEMENT

Concret, Radu Tudor a afirmat într-o emisiune că Raed Arafat doarme doar câteva ore pe noapte de la debutul pandemiei.

Victor Ciutacu l-a atacat pe Radu Tudor, într-un mesaj extrem de dur

Ciutacu a reacționat dur și nu a apreciat comentariul lui Radu Tudor, potrivit stiripesurse.ro.

Am urlat mereu ca apucatul împotriva oricăror ingerințe ale statului în mățăraia redacțiilor și a ipocriziei deontologice strigate demonstrativ de tot soiul de milițieni detașați în media, da’ zău că am momente când chiar cred că s-ar impune un soi de declarații de (conflicte de) interese și în presă. Nu mă întrebați cine ar putea gestiona administrațiv așa ceva, în nici un caz statul, dar pe bune că m-am săturat. Chiar nu ne îmbârligăm toți, grețos, cozile între noi”, a scris Ciutacu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Concret, Ciutacu îi reproșează lui Radu Tudor că este părtinitor și îi ține partea lui Raed Arafat, și crede că presa ar trebui să fie independentă și să nu aibă apartenență politică.

Din păcate, pandemia de Covid-19 a împărțit televiziunile de știri în două tabere, astfel că încrederea în Parlament sau Guvern este în scădere tocmai pentru că populația este bulersată cu informații contradictorii, în funcție de televiziunea pe care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Ion Cristoiu a tras un semnal de alarmă în acest sens, în urmă cu o săptămână. „Pentru că asist în ultima vreme la uriaşul, incredibilul efort al Diviziei Presă a SRI, în frunte cu DigiTv, de a face din Robert Negoiţă un fel de Nicolae Bălcescu al Bucureştiului condus de Gabriela Firea.

Robert Negoiţă a fost pînă nu demult pentru presa TeFeListă întruchiparea baronului local PSD-ist. S-au scris camionete de articole despre afacerile lui Robert Negoiţă, despre firmele căpuşă prin care a spoliat bugetul sectorului 3, despre gudurările sale pe lîngă Liviu Dragnea dintr-o anumită perioadă. Robert Negoiţă a devenit dizident în PSD”, a explicat Cristoiu, dezamăgit de situație.

ADVERTISEMENT
Tags: