Life

Scandal la Acces direct. Echipa Antenei 1, agresată de fata unei polițiste din Capitală: „În ce filme trăim?”

09.07.2020 | 18:03
Scandal la Acces direct Echipa Antenei 1 agresata de fata unei politiste din Capitala In ce filme traim
Echipa de la Acces direct a fost agresată de fiica unei polițiste din București. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Echipa Acces direct a fost atacată de fata unei polițiste! Mirela Vaida a cerut intervenția autorităților în direct.

Scandal la Antena 1: Echipa de la Acces direct, agresată

Cei de la Antena 1 au mers să filmeze un caz social și au avut acordul să intre pe proprietatea unui bărbat în scaun cu rotile care a acuzat-o pe nevastă că îi datorează mai bine de 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Reporterița Gabriela Lupșa a mers să ia declarații bărbatului care s-a plâns de faptul că soția polițistă l-a dat afară din casă, iar în timpul transmisiunii în direct a intervenit una din fetele femeii.

Se pare că mama fetei care a lovit cu piciorul și cu un scaun din plastic în camerele de filmat ale celor de la Antena 1 a fost trimisă chiar de mama ei, comițând deja o infracțiune până la atacarea cameramanilor: violarea de domiciliu.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a fost extrem de revoltată și i-a cerut reporteriței să sune la Poliție de urgență.

Reporterița: „Am sunat la poliție”

„Am sunat la poliție în urma agresiunii. Acum aștept să vină din moment în moment Poliția să vedem ce o să se întâmple. Doamna care a venit în curte a plecat între timp acasă și urmează să vedem ce va decide legea”, a povestit reporterița de la Acces direct.

ADVERTISEMENT

Comportamentul fetei polițistei a șocat-o și pe Mara Bănică: „Foarte urât ce ați făcut. Trist”. 

Mirelei Vaida nu i-a venit să creadă prin ceea ce a trăit în direct și a întrebat aproape fără glas: „În ce filme trăim?”.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a reproșat mamei tinerei care s0a năpustit asupra cameramanilor de la Antena 1 că nu este în regulă ceea ce face, mai ales dacă și-a trimis fata să facă scandal, având în vedere că este polițistă.

Bărbatul în scaun cu rotile le-a mulțumit la final celor de la Antena 1 pentru că l-au ascultat și a spus că a avut mare noroc că fata soției sale nu l-a lovit și pe el.

 

ADVERTISEMENT