Video. Scandal la Ajax! Fanii “lăncierilor” au sărit să-i bată pe jucători

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/04/2018, 15:23
Video. Scandal la Ajax! Fanii “lăncierilor” au sărit să-i bată pe jucători

Ajax a fost învinsă de PSV Eindhoven, scor 0-3, în etapa a 31-a din Eredivisie. Marea rivală a câştigat titlul cu această ocazie, iar fanii “lăncierilor” au luat foc la finalul meciului disputat pe “Philips Stadion”. Jucătorii antrenaţi de Erik ten Hag au fost atacaţi de suporteri la o zi după derby.

Înfrângerea favoriţilor nu a fost digerată uşor de fani, care au produs incidente şi în timpul meciului cu PSV. La o zi după meci, ultraşii i-au aşteptat pe jucători la intrarea în cantonament şi au lovit autocarul cu pumnii şi picioarele, obligându-i pe jucători să meargă pe jos până la stadionul unde urmau să se antreneze.

Ajax, patru ani de la ultimul titlu

Hakim Ziyech, unul dintre cei mai constanţi jucători ai lui Ajax, a fost la un pas să fie bătut de fani. Forţele de ordine au intervenit prompt şi i-au liniştit pe suporteri. “Lăncierii” nu au mai câştigat titlul în Eredivisie din sezonul 2013-14.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.