News

Scandal la alegerile locale din România. Un primar e acuzat că a lovit un bărbat în secția de votare

27.09.2020 | 18:28
Scandal la alegerile locale din Romania Un primar e acuzat ca a lovit un barbat in sectia de votare
Scandal la alegerile locale din România.
ADVERTISEMENT

Scandal la alegerile locale din 2020. Un primar a fost acuzat că a lovit un bărbat în secția de votare.

Incidentul a avut loc în Ștefăneștii de Jos, Ilfov. Primarul Ionel Robert Ștefan a fost implicat într-un conflict în secția de votare.

ADVERTISEMENT

Poliția Ilfov a spus că a existat o ceartă între primar și cetățeanul venit să voteze, dar fără vreun act de violență, conform Libertatea.

Scandal la alegerile locale! Primarul din Ștefăneștii de Jos ar lovit un om

Bărbatul care se presupune că a fost lovit, a rămas întins la pământ. A fost chemată o ambulanță.

ADVERTISEMENT

“Nu avem informații că primarul l-ar fi lovit pe acel cetățean. Persoana respectivă a avut o discuție contradictorie cu primarul în urma căreia cetățeanului i s-a făcut rău”, au spus reprezentanții poliției.

Nu a fost făcută nicio plângere și bărbatul a fost dus la spital. Ștefan Ionel Robert este primar în Ștefăneștii de Jos, după ce a câștigat alegerile din 2016. A candidat pentru PNL și l-a învins pe primarul în funcție,  Anghel Rababoc (PSD).

ADVERTISEMENT

Secțiile de vot se închid la ora 21:00. La alegerile locale se aleg primarii, consiliile locale, consiliile judeţene și președinții consiliilor județene. În Capitală se aleg consiliul local și primarul sectorului, Consiliul General al Municipiului Bucureşti și primarul general al municipiului Bucureşti.

Alegerile din 2020 se desfășoară pe fondul pandemiei de coronavirus. Astăzi, România a avut cel mai mare număr întregistrat într-o zi de weekend, de la începutul crizei sanitare.

ADVERTISEMENT

”În intervalul 26.09.2020 (10:00) – 27.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 31 de decese (21 bărbați și 10 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Teleorman, Timiș, Vaslui și București.Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 40-49 de ani, 2 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 11 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 7 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 10 decese la categoria de peste 80 de ani. Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

ADVERTISEMENT