SCANDAL la Antena 3 între Gigi Becali şi Remus Cernea: Şi-au aruncat cuvinte grele

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 14:43
SCANDAL la Antena 3 între Gigi Becali şi Remus Cernea: Şi-au aruncat cuvinte grele

Scandal imens în direct la Antena 3 între Gigi Becali şi deputatul independent, Remus Cernea. Becali a fost ameninţat cu judecata de deputat după ce acesta i-ar fi discriminat pe homosexuali şi pentru mai multe injurii la adresa lui Cernea.

Becali a explicat prima dată ceea ce s-a întâmplat. “Dacă citesc trei rânduri din Sfânta Evanghelie sunt mai valoroase decât toate cărţile lor. Să se ştie că eu am fost violent verbal când a atacat biserica.

El e nebun după homosexuali, eu sunt nebun după Hristos. Dacă zici ceva de Hristos, eu nu mai am control.”, a spus Becali care a spus că el a fost cel care a finanţat petiţia pentru ca în Constituţie să se scrie clar că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie.

Sursa: stiripesurse.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×