News

Scandal la Antena 3 între primarul Florentin Pandele și jurnalistul Bogdan Chirieac: „Sunteți prost… prost informat”

13.06.2019 | 18:20
Scandal la Antena 3 intre primarul Florentin Pandele si jurnalistul Bogdan Chirieac Sunteti prost prost informat

Scandal în platoul Antena 3, între jurnalistul DC News Bogdan Chirieac și primarul din Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Pandele a intervenit telefonic de la Londra, acolo unde se află alături de soția sa, care a fost internată pentru mai multe investigații medicale. El a vrut să dezmintă mai multe informații propuse chiar de către Chirieac, pe care l-a acuzat că face jocurile unei tabere din interiorul PSD.

Scandal Florentin Pandele – Bogdan Chirieac la Antena 3

Totul a pornit când Bogdan Chirieac a fost întrebat de scorul foarte slab obținut de PSD la nivelul Primăriei Capitalei. Atunci jurnalistul DC News a susținut că primarul Capitalei nu a făcut nimic pentru București și că astfel cetățenii din capitală s-au răzbunat la urne împotriva întregului PSD pentru orele petrecute în trafic. Câteva minute mai târziu, Florentin Pandele a intrat prin telefon pentru a îl „urechia” pe analistul politic:

„Vreau să îl anunț pe domnul Chirieac și pe ceilalți jurnaliști care se îndestulează din banii PSD și care sunt sigur că o să apară sumele pe care le primește public că Gabi Firea nu este în nicio tabără a PSD-ului. Gabi merge acum către clinică, nu vrea să ia partea nimănui. Este totuși deranjant că domnul Chirieac și ceilalți colegi ai dumnealui încearcă acum cu efervescență să se poziționeze. Până acum îl apăra pe domnul Dragnea, cât timp era în libertate”, a spus primarul Voluntariului.

Scandal între Florentin Pandele și Bogdan Chirieac
Scandal între Florentin Pandele și Bogdan Chirieac *foto: antena3

Schimb de replici dur între Pandele și Chrieac

În acel moment moderatorul Antena 3 a cerut ca jurnalistului să îi fie permis să ofere o replică, iar Pandele chiar a încurajat acest lucru: „Vreau să îl aud de la Londra pe domnul Chirieac. Haideți să îl aud.”

Chirieac i-a răspuns la rândul său cu o acuzație dură: „Îi propun domnului Pandele să dea în revista pe care o sponsorizează, newsweek.ro, să dea acolo toate contractele pe care le am eu, dar și afacerile cu terenuri din Voluntari.”

Replica lui Pandele a fost una haioasă: „Domnule Chirieac, sunteți prost… sunteți prost informat.”

Studiile au arătat că traficul din Capitală este unul infernal, în special la orele dimineții, când Bucureștiul devine cel mai aglomerat oraș din lume. De asemenea, PSD a încasat o înfrângere dură la alegerile europarlamentare, după ce a luat doar 17%, față de peste 39%, cât a luat Alianța 2020 USR Plus.