Fotbal intern

Scandal la Astra-CFR Cluj! Jucătorul schimbat de Mulțescu și-a ieșit din minți. Video

13.05.2018 | 22:08
Scandal la Astra-CFR Cluj! Jucătorul schimbat de Mulțescu și-a ieșit din minți. Video

Duelul dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj a început cum nu se poate mai rău pentru formația lui Gigi Mulțescu, după ce a primit gol în minutul 12.

La faza golului Risto Radunovic a dat o pasă înapoi cu capul pentru portarul Plamen Iliev. Goalkeeper-ul bulgar a stat însă pe câlcăie, fapt ce i-a permis lui Ovidiu Hoban să ajungă la minge înaintea lui Iliev. Din alunecare, mijlocașul defensiv a reușit să paseze spre George Țucudean, iar golgeterul lui CFR Cluj a avut de îndeplinit o simplă formalitate. După această eroare, Gigi Mulțescu a operat prima schimbare a meciului, fapt ce a creat o situație cu adevărat dramatică. VEZI VIDEO AICI

Radunovic, lacrimi după ce a fost schimbat de Mulțescu

Cel care a părăsit terenul a fost chiar fundașul stânga muntenegrean, Risto Radunovic. În locul său a intrat în minutul 20 Laurențiu Buș. După înlocuire, Radunovic a avut o criză de nervi la adresa lui Gigi Mulțescu. Apărătorul susținea că nu numai el a greșit la golul celor din Gruia, ci și portarul Iliev. După ce a fost împăcat cu greu de preparatorul fizic Yuksel Yesilova și de un alt oficial al giurgiuvenilor, ex-iugoslavul a părăsit terenul plângând.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri