ADVERTISEMENT
Carousel hot news

SCANDAL la Astra! Isăilă: “Va urma un litigiu! Nu ne-am despărţit pe cale amiabilă!”

Daniel Isăilă a fost demis din funcţia de antrenor principal al Astrei Giurgiu, fiind înlocuit de Oleg Protasov. Conform surselor FANATIK.RO, fostul tehnician al giurgiuvenilor trebuie să...
Autor: Mirela Apostol | 10.10.2014 | 19:34
SCANDAL la Astra! Isăilă:

Daniel Isăilă a fost demis din funcţia de antrenor principal al Astrei Giurgiu, fiind înlocuit de Oleg Protasov. Conform surselor FANATIK.RO, fostul tehnician al giurgiuvenilor trebuie să primească de la oficialii Astrei salariul pe care l-ar fi încasat pînă la finalul contractului, conform clauzei adăugate de Isăilă ultima dată cînd a fost demis.

ADVERTISEMENT

“Plec cu fruntea sus, am toate obiectivele îndeplinite. Mă aşteptam la această schimbare, era imposibil fizic şi mental sa rezistam pe patru fronturi. Au apărut accidentari au venit jucatori nepregatiti şi acest lurcu s-a văzut la Mioveni. Jucătorii n-au vrut să vină la Astra, au studiat toate aspectele, ţară, situaţie, poate şi din cauza patronului. Am avut nişte discuţii să rămînem în aceeaşi formulă pînă la iarnă, dar după acestea am avut o dispută că patronul şi s-a ajuns aici.

Am lucrat cu o echipă extraordinară, această pauză a fost benefică pentru ei şi sper să revină odihniţi. Despărţirea nu a fost una pe cale amiabilă, am plecat în condiţiile în care a dorit conducerea, reziliere unilaterală, cu siguranţă va urma un litigiu. Nu merg la Iaşi, e prematur să vorbesc de preluarea unei alte echipe. Nu e uşor să pregăteşti meciuri din trei în trei zile. Mă voi dedica familie, dar dacă va veni o ofertă de nerefeuzat, poate atunci mă voi mai gîndi. Ţin pumnii Astrei să cîştige campionatul şi sper ca cei care au venit în locul meu să facă o treabă bună”, a declarat Isăilă la Digisport.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!