Fotbal international

Scandal la Barcelona! De ce nu ar fi jucat Dembele niciun minut cu Inter și reacția oficială a clubului

25.10.2018 | 21:29
Scandal la Barcelona De ce nu ar fi jucat Dembele niciun minut cu Inter si reactia oficiala a clubului

Barcelona a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Inter, contând pentru etapa a treia din grupele UEFA Champions League. Catalanii au înregistrat astfel cel de-al doilea succes consecutiv, după victoria cu Sevilla din campionat, și vin cu un moral bun înainte de El Clasico.

Nu toate lucrurile au decurs conform planurilor însă în partida cu Inter. Dat ca titular în toate publicațiile sportive din Spania, Ousmane Dembele nu a jucat nici măcar un minut, rămânând pe bancă pe toată durata jocului. Decizia lui Valverde a fost cel puțin surprinzătoare.

De ce nu ar fi jucat Dembele niciun minut cu Inter

Deportes Cuatro anunță motivul care a stat în spatele acestei decizii: Dembele ar fi întârziat 25 de minute față de ora impusă de Valverde pentru prezentarea jucătorilor la stadion. Astfel, în timp ce restul jucătorilor au ajuns la ora locală 19:00, Dembele a venit în jurul orei 19:25.

Clubul a reacționat oficial la această informație oferită de jurnaliștii spanioli și neagă faptul că Dembele ar fi întârziat, spunând că jucătorii trebuiau să se prezinte până la ora 19:20.

Colegii se amuză pe seama lui

Totuși, o altă informație apărută în L’Equipe dezvăluie că Dembele este genul de jucător care întârzie mereu la aceste reuniri. Mai mult, francezii scriu că pe grupul de WhatsApp al fotbaliștilor de la Barcelona, aceștia se amuză pe seama colegului lor și îi solicită lui Valverde un orar, exact ca la școală, pentru a-l determina pe francez să ajungă la timp.

Ousmane Dembele (21 de ani) are cinci goluri marcate în 11 partide oficiale jucate pentru Barcelona în actuala stagiune. Francezul evaluat la 80 de milioane de euro are șansa de a se revanșa duminică, de la ora 19:15, când catalani au meci cu Real Madrid, de asemenea pe Camp Nou. Dembele are șanse mari să joace, mai ales că Lionel Messi va lipsi cu siguranță din cauza accidentării suferite în timpul partidei de campionat cu Sevilla.