Fotbal international

Scandal la Barcelona! Ronald Koemann renunță la urmașul lui Xavi: “I-am transmis că trebuie să joace și aici va fi dificil”

20.09.2020 | 13:46
Scandal la Barcelona! Ronald Koemann renunță la urmașul lui Xavi:
Riqui Puig. Sursă foto: Barca Blaugranes.
ADVERTISEMENT

Barcelona s-a impus în meciul amical cu Elche, jucat sâmbătă, cu scorul de 1-0, iar antrenorul catalanilor a dat câteva detalii despre echipa sa pentru stagiunea 2020-2021.

Deși zice că Riqui Puig (21 de ani) ar putea fi un jucător bun pentru catalani în viitor, tehnicianul a spus că tânărul fotbalist al Barcei va merge sub formă de împrumut la o altă formație unde să poată juca. Antrenorul olandez a spus că a vorbit cu tânărul jucător și i-a zis ceea ce îl va aștepta.

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu el ieri (n.r – vineri), înainte de antrenament, și i-am transmis clar că tinerii jucători au nevoie să joace. La fel poate fi valabil și pentru Alena sau Pedri.

”Ne gândim la cea mai bună variantă pentru a avea succes la Barcelona”

Jucători precum Riqui trebuie să joace și i-am spus că aici va fi foarte dificil, pentru că are prea multă competiție.

ADVERTISEMENT

I-am zis că are tot viitorul în față și ne gândim la cea mai bună variantă pentru a avea succes la Barcelona. Împrumutul este o posibilitate, dar la fel poate fi valabil și pentru alți tineri.

Jucătorii de 20-21 de ani, așa cum este el, trebuie să joace, nu pot sta pe loc. Am tras aceste concluzii în ultimele trei săptămâni, iar Riqui are prea multă competiție”, a spus tehnicianul, conform Mundo Deportivo.

Fotbalistul se lupta pentru un loc de titular cu Pjanic sau Coutinho

Primul meci al lui Riqui Puig în tricoul Barcelonei a fost partida cu Huesca din campionat din sezonul 2018-2019. Jucătorul Barcei a strâns 15 meciuri pentru echipa sa și a dat trei pase de gol.

ADVERTISEMENT

Hotărârea antrenorului olandez surprinde deoarece a spus încă de la venirea sa pe banca catalanilor că vrea să întinerească echipa.

Chiar și așa, era destul de dificil pentru jucătorul de 21 de ani să joace la Barca. Ceilalți fotbaliști care evoluează pe postul său sunt Frenkie de Jong, Miralem Pjanic, Sergio Busquets, Sergi Roberto și chiar Philippe Coutinho.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri