Fotbal international

Scandal la Bayern Munchen după 3 meciuri fără victorie: “Este o problemă psihică!”

03.10.2018 | 12:22
Scandal la Bayern Munchen dupa 3 meciuri fara victorie Este o problema psihica

Este mare scandal la Bayern Munchen, după ce bavarezii nu au obținut nicio victorie în ultimele 3 meciuri. Antrenorul Niko Kovac a dat vina pe fotbaliști după egalul cu Ajax Amsterdam din etapa a 2-a Champions League, acuzându-i că nu au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a obține victoria. Atacantul Thomas Muller nu a primit prea bine criticile tehnicianului și pune pasa proastă prin care trece echipa pe seama unei probleme de ordin psihologic.

Bayern Munchen – Ajax Amsterdam s-a terminat 1-1, rezultat care nu l-a mulțumit deloc pe antrenrul Niko Kovac. “Ne-am dorit prea mult și prea repede. Am acționat neglijent și am câștigat puține dueluri om la om. Aproape fiecare al doilea balon a fost la adversar. În felul acesta n-am făcut decât să-i ușurăm misiunea lui Ajax, iar la final putem spune că noi am cîștigat un punct, nu olandezii”, a declarat antrenorul croat.

Bayern Munchen, 3 meciuri fără victorie

“Mulți dintre jucători și-au închipuit probabil că totul va veni de la sine, ca-n primele șapte meciuri ale sezonului. Dar când fiecare dă pe teren cu un procent mai puțin decât în mod obișnuit, însumat reprezintă mult”, a mai spus Kovac, nemulțumit de prestația elevilor săi.

Nu toți jucătorii lui Bayern i-au dat dreptate antrenorului. Thomas Muller crede că echipa are un blocaj pe care trebuie să îl depășească. “La începutul sezonului am trăit cu senzația că facem totul bine. Acum am arătat multă voință, dar unele lucruri pur și simplu nu ne-au iesit. Am avut ultimele două partide în subconștient, e clar că vorbim despre o problemă psihică. Suntem și noi oameni”, a spus atacantul lui Bayern.

Bavarezii ocupă locul 2 în Bundesliga după 6 etape, cu 13 puncte, la un punct în spatele liderului Borussia Dortmund și la egalitate cu Herta Berlin, echipă care completează podiumul. În Champions League, Bayern este pe locul 2 în Grupa E după 2 etape, cu 4 puncte, fiind depășită de Ajax Amsterdam, care are tot atâtea puncte, dar golaveraj mai bun.