ADVERTISEMENT
Life

Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! Cristina Șișcanu, atac dur la adresa Ralucăi Bădulescu

Autor: Alexa Serdan | 14.12.2020 | 17:13
Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! Cristina Șișcanu, atac dur la adresa Ralucăi Bădulescu
Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! Cristina Șișcanu, atac dur la adresa Ralucăi Bădulescu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cristina Șișcanu a lansat un atac monstru la adresa juraților de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” la scurt timp după încheierea semifinalei. Jurnalista consideră că juriul de la Kanal D nu este imparțial, făcând referire aici în special la Raluca Bădulescu. 

ADVERTISEMENT

Soția lui Mădălin Ionescu consideră că blondina nu are ce căuta la masa juriului de stil pe motiv că nu are studii în domeniul modei. Vedeta este de părere că ținutele purtate de jurata de la Kanal D sunt o „mascaradă”, așa cum au fost catalogate multe dintre vestimentațiile sale.

Mai mult decât atât, Cristina Șișcanu susține că nu are nicio tragere de inimă să meargă în finala show-ului din data de 19 decembrie, jurnalista simțind că eforturile sale din ultimele săptămâni sunt în van. Aceasta este extrem de deranjată de atitudinea juriului, fiind inclus în scandal și Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, atac dur la adresa Ralucăi Bădulescu după semifinala Bravo, ai stil

„Raluca Bădulescu a spus despre ținuta mea de aseară că este o mascaradă. Fiecare ținută pe care o poartă Raluca Bădulescu este o mascaradă. 

Oricum, ar trebui să mulțumească postului de televiziune Kanal D că i-a dat această șansă să facă parte dintr-un asemenea juriu, pentru că, practic, nu o recomandă nimic să facă lucrul acesta.

ADVERTISEMENT

Faptul că a comentat de-a lungul timpului pe la niște ziare, la niște rubrici anumite ținute, asta nu înseamnă că are vreo pregătire în domeniu.

Dar, ce pot să spun este că, culmea, Raluca Bădulescu a învățat de la domnul Munteanu de-a lungul timpului, fiind alături de el, acolo, să facă niște niște comentarii cât de cât argumentate în anumite situații la adresa ținutelor purtate de concurente…

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Cătălin Botezatu, care nu are nicio scuză!  Ar fi trebuit Botezatu să fie brici, adică să stăpânească foarte bine și să facă niște caracterizări ale ținutelor pertinente, concrete, argumentate. Nu știe să facă acest lucru, s-a văzut în atâtea ediții.

El știe să spună: «Îmi place» sau «Nu îmi place», «Nu se potrivește nimic cu nimic» sau «Te dezavantajează» (…)”, a spus Cristina Șișcanu într-o filmare de pe InstaStory, vizibil deranjată de situația actuală de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV este supărată din cauza atitudinii juraților, în ultima ediție a emisiunii izbucnind în lacrimi. Cristina Șișcanu urmează să lupte pentru marele premiu și titlu de „Cea mai stilată femeie din România” alături de Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Theo Rose, Andreea Tonciu și Oana Radu.

Fericita câștigătoare va pleca acasă cu suma de 100.000 de lei, finala show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” fiind programată săptămâna aceasta, sâmbătă, 19 decembrie, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!