Fotbal intern

Scandal la Călărași – Dinamo! Dinu Gheorghe l-a înjurat pe oficialul lui Dinamo care l-a făcut „ghenă” și „tomberon”. EXCLUSIV

04.05.2019 | 17:29
Dinu Gheorghe și Ionel Culina, un nou conflict înainte de Dunărea Călărași - Dinamo *foto: sportpictures.eu

Purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, Ionel Culina, și președintele Dinu Gheorghe au avut un nou conflict înainte de duelul direct dintre Dunărea Călărași și Dinamo. Conflictul dintre cei doi vine la o lună după scandalul care a avut loc înainte de partida tur din play-out-ul Ligii 1 Betano. FANATIK vă prezintă noul episod din această rivalitate.

Dinu Gheorghe, un nou scandal cu Ionel Culina. Ce s-a întâmplat la Călărași și de unde a pornit totul

Astfel, FANATIK a aflat că Ionel Culina a fost apostrofat chiar înainte de meciul direct de la Călărăși de către Dinu Gheorghe. Oficialul dinamoviștilor se afla în zona vestiarelor, alături de președintele Bălănescu. În acel moment, el a fost văzut de către Dinu Gheorghe.

„Vamă” a avut o reacție dură la adresa lui Culina, pe care l-a înjurat și în direcția căruia a și scuipat. Pentru a evita o altercație cu oficialul Dunării, Culina și Bălănescu s-au dus în vestiare.

Dinu Gheorghe și Ionel Culina, un nou conflict înainte de Dunărea Călărași – Dinamo *foto: sportpictures.eu

De unde a pornit scandalul dintre Culina și Dinu Gheorghe

Cei doi par să nu fi trecut de altercația pe care au avut-o la sfârșitul lunii martie, atunci când Dinu „Vamă” l-a acuzat pe oficialul dinamovist de faptul că a băgat râcă între el și Cornel Dinu: „Culina de la Dinamo a dezvoltat acest subiect. Am lucrat cu el, e problema lui. Am vorbit cu el înainte de meciul Dinamo – Dunărea Călărași, am glumit, nici vorbă de altceva. El nu poate să se lepede de aceste apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat”.

După această acuzație, oficialul „câinilor roșii” l-a desființat pe „Vamă”: „Gheorghe, ai fost și ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului. Știi foarte bine ca există un singur Dinu în fotbalul românesc: Cornel! Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat două cluburi în România, Rapidul si Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat (din 29 Aprilie până în 20 August 2015), la Tg. Mureș ești acuzat că ai furat banii de înmormântare pentru bunica amărâtului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost ușchit mai repede decât intră știuca-n linguriță! Și-acum, ce crezi? Dunărea se teme de tine că rămâne fără pește! Mă faci nespălat când îți pute barba pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru în direct cu tine? Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”, a spus atunci Culina, pe contul său de facebook.