Fotbal intern

Crăciunescu a pus pe lista FIFA un bolnav de astm!

Preşedintele CCA, Ion Crăciuneascu, lucrează în aceste zile în biroul său de la FRF la lista arbitrilor români ce trebuie trimisă pînă la sfîrşitul lunii august la FIFA. Surse din...
02.08.2013 | 12:41
Craciunescu a pus pe lista FIFA un bolnav de astm
Ion Crăciunescu are probleme cu colaboratorii săi

Preşedintele CCA, Ion Crăciuneascu, lucrează în aceste zile în biroul său de la FRF la lista arbitrilor români ce trebuie trimisă pînă la sfîrşitul lunii august la FIFA. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit pentru FANATIK că fostul mare cavaler al fluierului are de gînd să nominalizeze pe tabelul respectiv şi un arbitru tuşier care nu ar avea dreptul să reprezinte România la meciurile internaţionale . ”Crăciunescu se răzbună aiurea pe toată lumea.Vrea să treacă pe lista FIFA toate pilele lui. Am aflat că l-a nominalizat pe tabelul respectiv pe un arbitru tuşier, pe nume Mircea Grigoroiu, care nu are ce să caute acolo. Acest arbitru nu are nici măcar 30 de meciuri la Liga I, atît cît îi trebuie ca să fie nominalizat, el are doar 21 de meciuri. Mai mult, îi trebuie cel puţin doi ani de exeperinţă în Liga I, iar el are doar un singur an. Totodată, acest om este bolnav de astm. La teste, după fiecare serie de alergare, se duce pe margine şi se foloseşte de un spray pentru ajutorul respiraţiei”, a dezvăluit sursa respectivă.

Sînt intoxicări ale duşmanilor mei

La rîndul său, contactat de FANATIK, Ion Crăciunescu a negat că intenţionează să-l ajute pe Mircea Grigoriu să fie nominalizat pe lista FIFA. ”Ştiu că Mircea Grigoroiu este un arbitru tuşier, însă nu este adevărat că eu o să-l ajut cu pile să fie pus pe lista FIFA. Eu am un singur vot, iar el, dacă nu o să fie acceptat de toată lumea, nu are cum să fie trecut pe lista respectivă. În final, consider că tot ce s-a spus despre mine şi despre acest arbitru sînt doar intoxicări venite din partea duşmanilor mei”, a spus Crăciunescu.

Tags: