Fotbal intern

Scandal la CFR Cluj: “Dan Petrescu nu îmi răspunde la telefon. Eu mă prezint la antrenamentele echipei!” Exclusiv

07.05.2020 | 15:45
Scandal la CFR Cluj Dan Petrescu nu imi raspunde la telefon Eu ma prezint la antrenamentele echipei Exclusiv
ADVERTISEMENT

Continuă scandalul la CFR Cluj, după îndepărtarea lui Alin Minteuan din staff-ul lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. “Bursucul” i-a găsit deja înlocuitor, însă fostul fotbalist al clujenilor continuă seria dezvăluirilor.

Scandal la CFR Cluj! Minteuan: “Am făcut notificare să mi se prezinte programul. Ce mi se întâmplă a fost premeditat”

Dan Petrescu i-a găsit repede înlocuitor lui Alin Minteuan. Fostul atacant Costin Curelea, ultima dată în staff-ul Academicii Clinceni, va fi noul antrenor secund al “Bursucului” la CFR. Negocierile s-au intensificat zilele trecute când a izbucnit și scandalul cu Alin Minteuan, dezvăluit de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Petrescu, care a fost primul antrenor al lui Curelea la Sportul Studențesc, și l-a dorit pe acesta în staff-ul său încă de anul trecut.

În acte, Curelea nu va putea fi instalat “secund” cel puțin până în 30 iunie, când expiră angajamentul lui Minteuan cu CFR. “La cum se derulează lucrurile, cred tot mai mult că ceea ce mi se întâmplă a fost premeditat. Să le fie rușine pentru ce mi-au făcut.

ADVERTISEMENT

Sunt șocat! Nimeni nu răspunde la telefon din club. Am avut o singură discuție cu Marian Băgăcean care mi-a spus că Dan Petrescu nu mai vrea să lucreze cu mine. Că nu voi fi dat afară, doar că nu mi se va mai prelungi contractul și că voi fi plătit până la finalul acestuia”, a declarat Minteuan pentru FANATIK.

De unde a pornit tot scandalul? La o discuție la care au participat din partea clubului secretarul general Ionuț Ivașcu și antrenorul cu atribuții de manager, Dan Petrescu, lui Minteuan i s-a promis prelungirea contractului pe încă doi ani însă doar dacă va accepta o nouă reeșalonare a restanțelor financiare.

ADVERTISEMENT

Minteuan s-a simțit șantajat și a refuzat, ceea ce a declanșat războiul. “Cei ce au fost implicați în țigănia asta stau ascunși. Am făcut notificare la club și le Federație să mi se prezinte programul. Eu nu mi-am dat demisia și nici nu am fost dat afară. Aștept să mi se comunice programul. Am văzut că s-au făcut teste pentru coronavirus, dar pe mine nu m-a înștiințat nimeni”, a precizat Minteuan.

Petrescu nu-i mai răspunde la telefon lui Minteuan

Minteuan e foc și pară pe Dan Petrescu. “Bursucul” a fost la grătar acasă la fostul său colaborator, informaţie prezentată de FANATIK, iar după trei zile l-a dat afară pe acesta.

ADVERTISEMENT

“L-am sunat pe Dan Petrescu și nu răspunde. I-am și transmis prin cineva că vreau să lămurim lucrurile ca niște adevărați bărbați. Eu când merg la toaletă stau în picioare, nu șezut. E cusută cu ață foarte subțire povestea asta. Ce fac ei sunt găinării.

Dan Petrescu nu înseamnă CFR Cluj. Cum nici CFR nu stă în Alin MInteuan. Dar să iei decizii jalnice e inadmisibil și în plus să și fie lăsat să ia asemenea decizii, e strigător la cer. Înseamnă că de mâine dacă vrea Dan Petrescu, CFR rămâne fără jucători, fără angajați”, a tunat Minteuan.

Întreaga carieră de antrenor a lui Alin Minteuan se leagă de CFR Cluj. Acesta a fost, începând din 2009, “secund” în mandatele lui Uhrin, Conceicao, Mandorlini și Cârțu, dar și antrenor principal interimar în mai muklte rânduri. Ultima dată, chiar anul trecut, după demiterea lui Antonio Conceicao, când a obținut 5 victorii consecutive până la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a “feroviarilor”.

ADVERTISEMENT
Tags: