Life

Scandal la concertul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ce i-a revoltat pe spectatori

Zeci de artiști au urcat pe scena Sălii Palatului în cadrul unui spectacol organizat în memoria regretatului Petrică Mîțu Stoian. Evenimentul a fost însă întrerupt minute bune.
18.12.2021 | 23:06
Scandal la concertul organizat in memoria lui Petrica Mitu Stoian Ce ia revoltat pe spectatori
Scandal la concertul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Sursă foto: youtube
ADVERTISEMENT

Scandal la concertul Seară magică de Crăciun. Evenimentul a fost întrerupt din cauza unei defecțiuni tehnice, iar spectatorii nemulțumiți au început să strige.

Prezentatorul și-a cerut scuze de mai multe ori și după aproape zece minute spectacolul a fost reluat.

ADVERTISEMENT

Pe scena Sălii Palatului ar fi trebuit să urce sâmbătă și regretatul interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian.

Scandal la concertul organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Ce i-a revoltat pe spectatori

Sâmbătă a avut loc concertul Seară magică de Crăciun și zeci de artiști renumiți au urcat pe scenă. În cadrul evenimentului au avut loc și momente speciale dedicate lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta ar fi trebuit să fie și el prezent și să-i încânte pe spectatori cu melodiile sale.

ADVERTISEMENT

Potrivit Wowbiz, în timpul spectacolului a avut loc un incident neplăcut, iar spectatorii au reacționat imediat. Organizatorii au avut probleme cu luminile de pe scenă.  A fost nevoie de aproape zece minute pentru a se remedia defecțiunea, timp în care publicul a început să strige.

Prezentatorul evenimentului și-a cerut scuze de mai multe ori pentru ceea ce s-a întâmplat.

Petrică Mîțu Stoian
Imagine de la concertul de la Sala Palatului. Sursă foto: Wowbiz

 

“Din cauza acestei defecțiuni tehnice, ne vedem nevoiți să luăm o pauză de zece minute, și să reglăm imediat acest lucru. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a spus prezentatorul.

ADVERTISEMENT

Spectacolul a fost reluat după ce defecțiunea s-a remediat.

Pe scena Sălii Palatului au urcat în cadrul concertului Seară magică de Crăciun unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Steliana Sima, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Jean de la Craiova, Maria Dragomiroiu, Fetele din Botoșani, Nicu Paleru, Gelu Voicu, Valentin Sanfira și Codruta Filip, Vasile Muraru si Valentina Fota, Annes, Anca Țurcașiu, Vasilica Tătaru și Ciro de Luca.

ADVERTISEMENT

Alături de colegii săi de breaslă ar fi trebuit să fie și regretatul artist Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață pe 6 noiembrie la Spitalul Județean din Reșița.

Acesta mersese la o clinică privată pentru un tratament post Covid-19. După ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit, cântărețul a ajuns de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

ADVERTISEMENT