News

Scandal la conferința Violetei Alexandru. Amenințare cu moartea la adresa unui apropiat. „Eu te omor cu mâna mea”. Video

05.07.2020 | 13:45
Scandal la conferinta Violetei Alexandru Amenintare cu moartea la adresa unui apropiat Eu te omor cu mana mea Video
ADVERTISEMENT

Scandal la conferința Violetei Alexandru. Un bărbat în vârstă s-a apropiat de ministru și a început să-i solicite acesteia mărirea pensiei.

Un consilier a vrut să-l îndepărteze, dar pensionarul nu a ezitat și a început să strige: ”Ia mâna de pe mine criminalule”.  În replică, Violeta Alexandru i-a transmis celui care încerca să-l îndepărteze pe bătrân: ”Să nu fiți agresiv”.

ADVERTISEMENT

Aproape imediat, aceasta i-a acuzat pe rivalii de la PSD că își bat joc de oameni și-i folosesc în scop politic, sugerând că bătrânul a fost trimis de social-democrați.

Violetei Alexandru, probleme în timpul ultimei conferințe de presă

”Nu trebuie să vă lăsați manipulat” i-a spus Violeta Alexandru bătrânului. ”Mărește pensia, mărește pensia, mărește pensia”, a continuat să-i strige pensionarul.

ADVERTISEMENT

”Nu trebuie să vă lăsați manipulat și trebuie să aveți încredere”, a continuat și ministrul. La puține momente după încercarea de intervenție a consilierului, bătrânul a devenit și mai agresiv

”Eu te omor cu mâna mea, intru în pușcărie”, a continuat pensionarul, care striga ”minciuni, huo, huo, huo, cheamă poliția”.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău că PSD se folosește de necazurile oamenilor”,  a spus Violeta Alexandru.  În tot acest timp, bătrânelul continua să blocheze conferința și explica jurnaliștilor prezenți ”nu-i adevărat, minciuni, vai de capul meu”. 

Într-un final, Violeta Alexandru a susținut că se așteaptă și la ”alte manifestări de tip mafiot” în Sectorul 6. Vă readucem aminte că în această zonă a avut probleme și Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia.

Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte.

Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: ”V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susţine că va depune plângere penală în urma incidentelor care au avut loc la conferinţa de presă organizată de Nicuşor Dan. Bădulescu susţine că a fost bruscat de către Nicuşor Dan, dar şi că a fost ameninţat că i se ”taie beregata” de către bodyguardul candidatului susţinut de PNL.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: