Life

Scandal la consiliu între Jador și Zanni: ”Băi, bossule, sunt filmări. Ai zis asta în baracă, tu ești nebun?”

12.04.2021 | 08:57
Scandal la consiliu intre Jador si Zanni Bai bossule sunt filmari Ai zis asta in baraca tu esti nebun
ADVERTISEMENT

Jador și Zanni de la Survivor România sunt din nou în scandal, după ce la ultimul consiliu fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a fost atacat pentru că vorbește pe la spate pe unii dintre Faimoșii de la Kanal D. 

Tânărul a rămas șocat de cele auzite la scurt timp după eliminarea Anei Porgras. Faimosul i-a pus față-n față pe Jador și Culiță Sterp, manelistul dorind să le demonstreze celor doi că nu sunt prieteni, dansatoarea Elena Marin fiind și ea implicată.

ADVERTISEMENT

Totodată, discuția s-a axat și pe persoanele care merită să fie votate pentru eliminarea din concurs, Zanni dorindu-și să-și spună punctul de vedere. Tânărul nu a vrut sub nicio formă să-l aleagă pe Culiță Sterp, precizând că nu este deloc fals.

Jador și Zanni, discuție aprinsă la consiliul de la Survivor România

„O să mă gândesc bine și o să văd pe cine votez, pe Culiță sau pe Elena, nu trebuie să bag fitile pe la spate. Elena Marin a fost de acord cu treaba asta, ceea ce mi-a confirmat că ea a încercat să-mi pună ceva pe spate, să cad”, a spus Zanni în consiliu.

ADVERTISEMENT

„Ai prins glas, înțeleg că ești favorit… ai vrut să-l votezi pe Culiță, cum nu ai vrut? Ai spus, ce naibii! Am vrut să-i demonstrez lui Culiță că suntem falși față de el”, a declarat Jador.

„Vorbești de falsitate față de prieteni când tu ai făcut ce ai făcut? Cum ai vorbit despre el, mereu în lipsa lui”, mai adaugă Zanni.

ADVERTISEMENT

Schimbul de replici poate fi urmărit începând de la minutul 20:00.

„Este simplu… am simțit la Zanni că a vrut să mă cumpere, nu am acceptat asta. I-am spus să nu încerce să facă lucrul acesta. La finalul discuției mi-a spus: «ești fată deșteaptă, știi ce ai de făcut». 

Mi-a sugerat în felul acesta să nu votez nici pe Moro, nici pe Jador, nici ceilalți oameni cu care noi ar trebui să mergem în competiție mai departe. Singurul de care nu a vorbit a fost Culiță”, a declarat Elena Marin în fața lui Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

„Băi, bossule, sunt filmări. Ai spus chestia asta în baracă, ești nebun? Tu îți dai seama că există o filmare cu chestia asta și tu vorbești contra vorbelor tale?”, a mai adăugat Jador.

ADVERTISEMENT