Sport

Scandal la Craiova! “Bețivanul de Iancu și Napoli nu au ce să mai caute la FCU!”

17.09.2018 | 17:19
Scandal la Craiova Betivanul de Iancu si Napoli nu au ce sa mai caute la FCU
Scandal la Craiova! Nicolo Napoli se află împreună cu Marcel Iancu

Scandal la Craiova! Fostul portar al lui FC U Craiova, Andrei Preda, actualmente membru în staff-ul administrativ al clubului alb-albaștrilor, i-a atacat violent pe Marcel Iancu și Nicolo Napoli.

FC U Craiova a început cu stângul sezonul în Liga 3, iar după patru etape oltenii au acumulat 7 puncte și se află pe lpcul șapte în clasament, la trei puncte distanță de echipa de pe primul loc Turnu Măgurele.

Scandal în Bănie! “Bețivanul și Napoli nu au ce să mai caute la FCU!”

Astfel, Adrian Mititelu a fost nevoit să decidă înlocuirea lui Ștefan Stoica, iar suporterii lui FC U fac presiuni pe rețelele de socializare ca patronul alb-albaștrilor să îi readucă în Bănie pe Nicolo Napoli și Marcel Iancu.

Însă Andrei Preda, fostul căpitan al oltenilor în Liga 4, actualmente membru în staff-ul administrativ al lui FCU, a lansat un atac violent la adresa lui Nicolo Napoli și Marcel Iancu prin intermediul FANATIK.RO. Ce poreclit Gogoașă se pare că aflase că Mititelu chiar intenționa sa îl readucă în Bănie pe Napoli și a decis să îl mitralieze pe italian. “Gata! Nu mai suport. Vreau să le spun suporterilor tot adevărul. Acest italian Nicolo Napoli și-a făcut imagine pe cârca fotbaliștilor și văd că se dă acum mare oltean de zici că este Dumnezeul nostru al oltenilor. Vă spun foarte clar că dacă el revine la FC Universitatea Craiova atunci eu voi pleca de la această echipă. Nu voi mai face parte din nici un staff și nu voi mai lucra la FCU.

Acest lucru este valabil și pentru bețivanul de Marcel Iancu. Am tăcut până acum dar vreau să știți că bețivanul ăsta ne înjura prin toate bodegile pe unde se ducea. El este un mare dinamovist și văd că nu își vede de treabă. Tot îmbârligă suporterii, pe rețelele de socializare, să facă presiune pe Mititelu, iar acesta să îl pună antrenor pe Napoli”

Jucătorii lui FCU Craiova după ce au câștigat Cupa României pe faza Dolj
Jucătorii lui FCU Craiova după ce au câștigat Cupa României pe faza Dolj

“Napoli a semnat pentru câteva ore cu CSU!”

În continuare Andrei Preda a vorbit despre Nicolo Napoli și a afirmat pentru FANATIK.RO că tehnicianul italian chiar devenise pentru câteva ore antrenorul celor de la CSU în urmă cu câțiva ani. “Am tot tăcut până acum, deoarece am considerat că rufele murdare trebuie să ni le spălăm în familie, dar nu se mai poate.

Vreau ca toți suportrii Universității Craiova să afle adevărul despre acest Napoli. În urmă cu câțiva ani el semnase pe la ora 1 noaptea contractul cu CSU, dar au aflat suporterii clonaților și au făcut presiune pe Rotaru să nu îl pună pe Napoli antrenor pentru că el ne antrenase pe noi. S-au dus pe la 5 dimineața chiar și la hotel la Napoli și au făcut scandal. Au spus clar că dacă italianul le va antrena echipa ei nu vor mai susține proiectul lui Rotaru. Spun acest lucru ca să știe toată lumea. Deci pentru câteva ore se clonase și Nicolo Napoli.

Apoi în Liga 4 el conducea antrenamentele pe telefon din Italia. Da, ați auzit bine. Câștiga 1.000 de euro pe săptămână, iar la Liga 3 a cerut 2.000 de euro pe săptămână și 30.000 de euro primă de promovare. Într-un întreg dacă a stat 70 de zile în Craiova.