Fotbal intern

Rotaru rupe tăcerea: “Care FC U? N-are imn, n-are stemă, n-are culori!”

UPDATE Ora 16:40 / Mihai Rotaru, unul dintre acţionarii de la CS Universitatea Craiova, a comentat informaţia oferită de ziarul local jurnaldecraiova.ro - vezi detalii mai jos, apropiat de Adrian...
01.09.2017 | 00:01
Rotaru rupe tacerea Care FC U Nare imn nare stema nare culori
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 16:40 / Mihai Rotaru, unul dintre acţionarii de la CS Universitatea Craiova, a comentat informaţia oferită de ziarul local jurnaldecraiova.ro – vezi detalii mai jos, apropiat de Adrian Mititelu, care transmite şi meciurile echipei acestuia din Liga a IV-a, cu privire la interzicerea echipei FC U Craiova la baza Aripile, din Craiova.

“E o prostie ce se spune. Şi asta pentru că nimic nu s-a schimbat, totul e ca în urmă cu o săptămână, o lună sau un an! Contractul nostru ne expira şi a fost prelungit. Nu s-a decis nimic altceva. Sunt doar victimizări! Pot sa folosească baza ca si pana acum fără restricţii! Sigur că folosirea bazei trebuie plătită şi probabil că cei de la cealaltă echipă caută o soluţie mai ieftină şi probabil au găsit-o la Celaru”, a declarat Rotaru pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

rotaru-mihai-csu

“Care FC U? E o echipă fără imn, fără stemă, fără culori!”

Mihai Rotaru a comentat şi situaţia noii echipe a lui Adrian Mititelu: “Care FC U? În primul rând, nu se numeşte FC U Craiova. Este o societate înfiinţată în 2013, cu certificat de identitate sportivă din 2015 şi care s-a reunit în 2017, fără imn, fără stemă, fără culori! Asta e U Craiova 1948 SA, echipa căreia îi spuneţi voi, în mod greşit, FC U! A pierdut definitiv acest drept! E o societate care are deja peste 25.000 de euro datorii, provenite din folosirea altor baze sportive, una şi aceeaşi cu cea a cărei cerere de preluare a activităţii sportive şi a lotului de jucători a fostei echipe deţinută de Fotbal Club U Craiova SA, aflată în faliment, a fost respinsă printr-o decizie irevocabilă de către instanţele de judecată! Asta ca să fie foarte clar pentru toată lumea cine este această societate ce a fost redenumită în U Craiova 1948.”


Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova a avut un start foarte bun în Liga 4, formaţia susţinută de Adrian Mititelu a câştigat primele două meciuri, iar echipa a fost susţinută de câteva sute de suporteri. Chiar şi în aceste condiţii, FCU a primit joi o lovitură puternică din partea Consiliului Local al Municipiului Craiova.

La şedinţa de joi a Consiliului Local, la punctul 29 al ordinii de zi, a fost dezbătut un proiect de hotărâre care privea închirierea terenului artificial de fotbal şi a terenului natural din incinta Centrului Turistic de Agrement şi Sport de către rivala, CSU Craiova. Conform site-ului jurnaldecraiova.ro, votul a fost unul pozitiv, astfel că echipa din Liga 1 a obţinut baza “Aripile”.

ADVERTISEMENT

În urma acestei decizii, FCU Craiova, cel mai probabil, va fi nevoită să joace pe stadionul din Celaru, la 47 de kilometri distanţă de Craiova. Echipa susţinută de Adrian Mititelu nu a primit acceptul să joace nici pe Extensiv, dar nici pe stadionul “Ion Oblemenco”. Patronul lui FCU Craiova a trimis de-a lungul timpului mai multe solicitări pentru a putea să evolueze pe cele două arene.

Finanţatorul lui FC U Craiova îl acuză pe Mihai Genoiu, primarul Craiovei, că nu-i permite echipei sale să se antreneze pe terenurile de antrenament de la Lunca Jiului şi să dispute meciurile pe stadionul Extensiv. Astfel, continuă razboiul dintre Adrian Mititelu şi primarii din Bănie.

ADVERTISEMENT
Tags: