Iar e SCANDAL în Bănie: “Un CERŞETOR destabilizator!”

UPDATE 18:20 Marcel Iancu a anunţat pe contul său de facebook că nu demisionează şi l-a numit pe Marcel Popescu "preşedinte cerşetor"...
28.11.2013 | 15:45
Iar e SCANDAL in Banie Un CERSETOR destabilizator
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:20 Marcel Iancu a anunţat pe contul său de facebook că nu demisionează şi l-a numit pe Marcel Popescu “preşedinte cerşetor”

iancuiancu2

UPDATE 17.21 “Consider că Marcel Iancu încă poate să fie salvat, consider că acest om încă este tratabil. Îi sugerez să îşi urgenteze cît mai repede obţinerea medicamentaţiei, deoarece nu pot să cred că a avut tupeul să îşi blesteme patronul şi alte persoane care iubesc Universitatea Craiova. Estimez că în trei-patru luni se poate vindeca. Însă acest om a făcut de ruşine funcţia de preşedinte de club a uneia dintre cele mai iubite echipe din România,”a declarat pentru FANATIK, Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:30 “Sînt total surprins de reacţia dură a lui Marcel Iancu. Probabil are şi el frustrile sale dar consider că este politicos să mă opresc aici cu replica mea la tot ce a afirmat el” a declarat pentru FANATIK, Adrian Mititelu.

……………………………………………

Marcel Iancu, preşedintele de la FC Universitatea Craiova, şi-a anunţat astăzi plecarea de la echipa olteană. Interviul cu Marcel Popescu publicat ieri de FANATIK l-a scos din minţi pe preşedintele-demisionar.

ADVERTISEMENT

Iancu şi Popescu sînt la cuţite şi chiar s-au bătut, în urmă cu o scurtă perioadă, în plină stradă, în faţa clubului. Marcel Iancu a postat pe contul său de Facebook un mesaj extrem de dur!

Marcel Iancu este cel care ocupa funcţia de preşedinte al clubului în momentul dezafilierii din 2011 şi în momentul în care echipa a revenit în competiţie în vara acestui an, ocupîndu-se alături de Nicolo Napoli de bunul mers al echipei!

ADVERTISEMENT

Vezi mai jos reacţia completă a lui Iancu, preşedintele demisionar luîndu-l la ţintă în primul rînd pe Marcel Popescu, ce pare a fi viitorul preşedinte al clubului, dar şi pe Mititelu pentru faptul că nu a luat poziţie după spusele lui Popescu, încheind apoteotic: “Vă blestem pe toţi, să vă aduceţi aminte de mine numai la bine şi viaţa să vă dea la fiecare ce meritaţi!”

www.fanatik.ro