Fotbal intern

Scandal la CSA Steaua! A fost sau nu îndepărtat Cristian Petrea din poziția de comandat?

02.10.2018 | 21:44
Scandal la CSA Steaua A fost sau nu indepartat Cristian Petrea din pozitia de comandat

Este din nou scandal la CSA Steaua acolo unde Asociația Suporterilor 1947 susține sus și tare, pe o rețea de socializare, că din informațiile lor, comandantul Cristian Petrea a fost îndepărtat din funcție. Mai mult de atât, în mesajul postat pe Facebook se arată că alte detalii despre succesor, cât și alte informații vor fi anunțate în cel mai scurt timp de către club.

Cu toate acestea, Cristian Petrea a negat informația. “Nu am facebook să văd ce postează cei de la AS 47, însă pot să vă spun că nu e nimic adevărat din ceea ce-mi spuneți. Sunt comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Așa cum am fost numit comandant al clubului pot și pleca, dar deocamdată nu știu să se pună în discuție așa ceva”, a spus Petrea, conform GSP.

Scandal la CSA Steaua! Lăcătuș și Petrea
Suporterii steliști spun că de la CSA Steaua urmează să apară și alte detalii în legătură cu îndepărtarea lui Cristian Petrea

Scandal la CSA Steaua!

De remarcat că Petrea a venit la CSA la data de 1 decembrie 2016. A fost mai întâi împuternicit la comandă, apoi la distanță de aproape doi ani de zile a fost numit în funcţia de comandant şi preşedinte al Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Sunt vești bune însă pentru suporterii echipei lui Marius Lăcătuș. CSA Steaua se află pe primul loc  în Liga a 4-a, cu maximum de puncte după primele 6 puncte. Roș albaștrii sunt urmați pe podium de Dinamo și ACS Victoria București, ambele cu câte 16 puncte. Mai mult de atât, până în acest moment, elevii lui Lăcătuș au și un golaveraj incredibil. Au marcat de 26 de ori și nu au primit nici măar un gol. Cu două puncte mai puțin, câinii, au și ei tot 26 de goluri înscrise, dar au scos mingea din poartă de șase ori și au terminat deja o partidă la egalitate. Anul trecut, roș albaștrii au pierdut promovarea în dauna Rapidului care a câștigat fără drept de apel seria.

 18 puncte a adunat CSA Steaua până în acest moment în clasament