Sport

Scandal la CSM București după ce a pierdut cu Râmnicu Vâlcea. “Nu ar trebui să fie obosite!”

10.10.2018 | 00:03
Scandal la CSM Bucuresti dupa ce a pierdut cu Ramnicu Valcea Nu ar trebui sa fie obosite

CSM Bucureşti a pierdut cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 19-22, iar scandalul a pornit la finalul meciului. Conform gsp, jucătoarele de la CSM Bucureşti au fost băgate în şedinţă de Nicolae Luca, şeful secţiei de handbal. Acesta le-a reproşat handbalistelor că nu au intrat pe teren cu determinare, deşi au avut toate condiţiile pentru a obţine victoria.

Mai mult, sursa citată mai sus suţine că antrenorului Magnus Johansson i s-a reproşat faptul că nu a găsit soluţii la meciurile de până acum pentru ca jocul lui CSM Bucureşti să arate bine, deşi are la dispoziţie un lot foarte valoros. Antrenorul s-ar fi plâns în timpul şedinţei că nu a avut-o pe Andrea Lekici la dispoziţie şi că nu a fost consultat în momentul în care s-a decis ca sârboaica să fie lăsată să plece la Buenos Aires, în Argentina.

Scandal la CSM Bucureşti după ce a pierdut cu Râmnicu Vâlcea. Ce au zis Johansson şi Curea

”Cu câteva zile în urmă am jucat în atac, dar astăzi am jucat unu la unu şi nu am făcut un joc sigur. Nu ar trebui să fie obosite, nu intră în discuţie acest lucru. Nu au fost suficient de bune şi asta e tot. Dar sunt convins că vom juca mai bine în Germania. Desigur că Liga Campionilor este importantă, dar chiar am vrut să câştigăm acest meci. Şi era important să o facem”, a spus antrenorul Magnus Johansson la finalul meciului CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea.

“Am avut ghinion, nu a mers nimic, nici atacul, nici apărarea. Am ratat foarte mult, fiecare minge ajungea la ele. Mergem să câştigăm la Bietigheim, nu avem voie să pierdem. Bine, nici astăzi nu aveam voie să pierdem, dar se mai întâmplă. E un duş rece, dar să nu fie prea multe şi până la urmă să nu reuşim nimic. Trebuie să facem ceva. Dacă vom continua să credem că este doar un duş rece nu vom rezolva nimic” , a declarat Iulia Curea.