SCANDAL la Iaşi cu Ionuţ Chirilă: “Mă duc la FIFA!”

Rezultatele proaste ale Iaşiului înregistrate de la debutul sezonului au încins spiritele în sînul echipei. Cu doar trei puncte acumulate în primele şase etape ale campionatului, formaţia lui...
08.09.2014 | 22:18
SCANDAL la Iasi cu Ionut Chirila Ma duc la FIFA

Rezultatele proaste ale Iaşiului înregistrate de la debutul sezonului au încins spiritele în sînul echipei. Cu doar trei puncte acumulate în primele şase etape ale campionatului, formaţia lui Ionuţ Chirilă se află pe penultimul loc al clasamentului.

Marius Lăcătuş, tehnicianul care a promovat Iaşiul în primul eşalon fotbalistic românesc a fost demis după cinci etape, iar în funcţia acestuia a fost numit Ionuţ Chirilă, fostul antrenor al Concordiei Chiajna. La scurt timp după venirea sa în Copou, Chirilă a fost deja implicat într-un conflict cu Milan Mitici, jucător care a fost eliminat în partida cu Petrolul Ploieşti şi care a intrat în dizgraţiile actualului antrenor al ieşenilor. Mijlocaşul sîrb, răscumpărat de CSMS Iaşi în pauza competiţională, nu intră în planurile lui Chirilă, care vrea să-l dea afară.

“Aş vrea să îi adresez următoarea întrebare publică domnului Ionuţ Chirilă: Oare a avut timp să-l testeze pe Mitici în cele 24 de ore de la venirea sa la echipă? Sînt multe lucruri care nu sînt normale, în privinţa lui Mitici, de la venirea lui Ionuţ Chirilă la echipă. A primit un cartonaş roşu în meciul cu Petrolul, iar acesta vrea să-l dea afară, dar nimeni nu spune că pentru acel cartonaş roşu, Mitici şi-a plătit greşeala cu vîrf şi îndesat. Pentru dreptatea jucătorului meu, voi merge pînă la FIFA şi mă voi îndrepta atît către domnul Chirilă cît şi către CSMS Iaşi. Este o situaţie incredibilă şi din experienţa pe care o am, precum şi din transferurile realizate în ultima perioadă, care sînt foarte multe, pot spune că situaţia depăşeşte limitele normalului. Repet, rog pe domnul Chirilă să răspundă: Cînd a avut timp să-l testeze pe Mitici în cele 24 ore de cînd a venit la echipă, în condiţiile în care, pentru a veni la Iaşi a refuzat alte oferte?”, a declarat pentru FANATIK.RO Liubliana Nedelcu, reprezentantul jucătorului în România.