Fotbal intern

ŢEAPĂ de 80.000 €! Păcălit de foştii şi actualii conducători!

Iulian Tameş este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istoria recentă a lui Dinamo. De-a lungul carierei, mijlocaşul a cucerit trei titluri de campion cu alb-roşii (2002, 2004, 2007) şi...
09.02.2014 | 13:40
TEAPA de 80000 E Pacalit de fostii si actualii conducatori

Iulian Tameş este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din istoria recentă a lui Dinamo. De-a lungul carierei, mijlocaşul a cucerit trei titluri de campion cu alb-roşii (2002, 2004, 2007) şi trei Cupe ale României (2001, 2003, 2004), după care a ales să plece la FC Argeş şi FC Timişoara. A revenit în “Ştefan cel Mare” în urmă cu doi ani, însă nu a rezistat decît şase luni la Dinamo. În urma ultimei descălecări în “Groapă”, Tameş s-a ales cu o “ţeapă” de 80.000 de euro, pe care se chinuie să o recupereze de doi ani. Deşi a făcut memoriu la LPF şi şi-a angajat un avocat străin pentru a-şi recupera banii, mijlaşul nu a avut cîştig de cauză şi, acum, este decis să meargă pînă la TAS pentru a-şi găsi dreptatea.

1.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ 2-2,LIGA 1 (02.05.2012)

“Nu vor să mai recunoască datoria!”

Contactat de FANATIK.RO, Iulian Tameş arată cu degetul actuala conducere a clubului din “Ştefan cel Mare”, care refuză să mai recunoască datoria. “Am acte, totul scris negru pe alb, dar mă judec cu Dinamo de aproape doi ani. Acum ei nu mai vor să recunoască datoria, nu mai vor să-mi dea banii. Este o datorie în urma unei tranzacţii a lui Curtean la Dinamo, cei din “Ştefan cel Mare” au fost de acord, la momentul respective, să preia datoria pe care Timişoara o avea la mine şi să o plătească ei. Au să-mi dea în jur de 80.000 de euro. Sînt banii mei şi îi vreau! Mă voi duce şi la TAS pentru a-mi găsi dreptatea. Avocatul meu, Josep Vandellos, se ocupă de caz. Ştiam că voi ajunge aici, că mă voi judeca cu ei. În România litigiile durează mult şi, chiar dacă dreptatea este de partea ta, rişti să nu primeşti o soluţie favorabilă. Avocatul meu a vorbit cu domnul Badea, cel care a semnat actele atunci, dar i s-a spus că acum actuala conducere a preluat tot”, a spus Tameş pentru FANATIK.

Datorie preluată de la FC Timişoara

Alex Curtean şi Iulian Tameş au venit la Dinamo în ianuarie 2012 de la FC Timişoara. Din cîte se pare, în contractul dintre cele două cluburi, a fost stipulată o clauză prin care clubul din “Ştefan cel Mare” se angaja să le plătească mijlocaşilor toate restanţele financiare pe care clubul bănăţean le avea către ei. Lucru care nu s-a întîmplat, cel puţin în cazul lui Tameş, care are de luat 80.000 de euro. Contractul a fost semnat, la momentul respectiv, de Nicolae Badea, însă datoria nu mai este recunoscută acum de Ionuţ Negoiţă, actualul patron al lui Dinamo.

138…de partide a jucat Tameş pentru Dinamo, perioadă în care a marcat 11 goluri

Ionut Negoita