Sport
notix pixel id

Scandal la FC Argeș – Farul, după un gol identic cu al lui Mbappe, din finala Nations League. Hagi, mesaj pentru brigada lui Colțescu: ”Întoarceți-o cum vreți, dar a fost ofsaid” Video

Nici un meci fără scandal în Liga 1. Jafar Arias a deschis scorul cu Farul Constanța după o fază trasă la indigo cu cea din finala Nations League care l-a avut în prim plan pe Kylyan Mbappe.
17.10.2021 | 17:20
Scandal la FC Argeș - Farul, după un gol identic cu al lui Mbappe, din finala Nations League. Hagi, mesaj pentru brigada lui Colțescu: ”Întoarceți-o cum vreți, dar a fost ofsaid” Video
Aurelio Miguel Arias Jafar si Virgil Eugen Ghita in meciul de fotbal dintre FC Arges si Farul Constanta, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 17 octombrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
17-10-2021
14:16

Gheorghe Hagi e convins că FC Ageș a deschis scorul din ofsaid

Antrenorul Farului, Gică Hagi, a comentat la finalul partidei pierdută de echipa lui 1-2 la FC Argeș, faza din care gazdele au deschis scorul.

”Eu vreau să vorbesc de echipa mea, nu despre arbitri. Pentru mine a fost ofsaid clar, din păcate asta este, nu putem face nimic. Întoarceți-o cum vreți voi, dar a fost ofsaid clar”, a răbufnit Hagi.

Tehnicianul ”marinarilor” a fost nemulțumit și de ușurința c care piteșteni au marcat cele două goluri și consideră că Farul ar fi meritat victoria.  

”Adversarul ajunge odată, de două ori în careu și câștigă, dar noi mergem mai departe, rămânem fideli principiilor noastre și o să vină și rezultate pozitive în deplasare.

Eu când nu câștig îmi văd minusurile care au fost, dar azi meritam mult mai mult, chiar victoria. Câteodată așa e fotbalul”, a mai spus Hagi.

Arbitrul Sebastian Colțescu a fost în centrul atenției la faza din care FC Argeș a deschis scorul în meciul cu Farul Constanța, din etapa a 12-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Gazdele înscris primul gol în minutul 50 prin Jafar Arias, după o fază în care atacantul din Curacao era în poziție de ofsaid în momentul în care a interceptat balonul pe care l-a transformat în gol.

Asistentul a semnalizat, Colțescu a lăsat faza să curgă

Golul piteștenilor a stârnit o reacție de furie din partea lui Gică Hagi. În minutul 50, Iasmin Latovlevici a urcat în ofensivă în flancul stâng, l-a văzut pe Arias căruia i-a livrat pasa decisivă.

ADVERTISEMENT

Asistentul ridicase fanionul, semnalizând poziția afară din joc a lui Jafar Arias, însă centralul Sebastian Colțescu a lăsat jocul să continue și FC Argeș a trecut în avantaj.

Centralul partidei a decis să nu acorde lovitură liberă indirectă pentru oaspeți, considerând că Larie, care a atins mingea mai înainte ca această să ajungă în posesia lui Arias, a anulat poziția de ofsaid a atacantului piteștenilor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI faza controversată din minutul 50.

Faza a semănat foarte bine cu cea din care Kylian Mbappe a înscris golul de 2-1 pentru Franța în finala UEFA Nations League.

Antrenorl ”marinarilor”, Gică Hagi a avut o reacție furioasă după faza din care Jefer Arias a deschis scorul. Obișnuit cu suspendările, în cele din urmă tehnicianul Farului a decis să se tempereze, zâmbind amar către Sebastian Colțescu.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu e client vechi al lui Gică Hagi

Farul a prestat un joc slab la Pitești, dar gazdele au reușit să se impună grație unei evoluții constante, dar și urmare a fazei din minutul 50 când Sebastian Colțescu a lăsat jocul să continue deși Arias era în poziție de ofsaid.

Spre deosebire de alte evenimente asemănătoare, Gică Hagi, deși furios pe decizia centralului, s-a temperat pentru a evita o eliminare și suspendarea aferentă.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi și Sebastian Colțescu au mai avut de-a lungul anilor momente tensionate.

Unul dintre cele mai mediatizate a fost cel de la pauza Supercupei României din 2019 când Hagi l-a acuzat pe Colțescu că nu l-a eliminat pe Damian Djokovic de la CFR Cluj pentru un atac extrem de dur la Adrian Artean.

La finalul partidei Hagi avea să fie și mai iritat de faptul că centralul Colțescu nu a dictat o lovitură de la 11 metri pentru Viitorul Constanța, pentru un henț în careul clujenilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik