Fotbal intern

Scandal la FC Voluntari! Mutu a fost dat afară! Prima reacţie

14.06.2018 | 20:32
Scandal la FC Voluntari Mutu a fost dat afara Prima reactie

UPDATE, ora 20:59. Anamaria Prodan, reprezentantul lui Adrian Mutu, a declarat: “Adi Mutu este în continuare antrenorul celor de la Voluntari. Nici eu, nici el nu am fost anunţaţi că ar fi fost dat afară. Se poate să fie demis doar dacă li se plătesc salariile până la sfârşitul contractului lui şi secunzilor săi”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.RO. Mutu avea contract până la finalul sezonului viitor.


FC Voluntari a reuşit să se salveze de la retrogradarea din Liga 1 Betano, ilfovenii câştigând barajul cu Chindia Târgovişte la loviturile de departajare. Cu toate acestea, Adrian Mutu, antrenorul echipei, a fost dat afară.

Consiliul de Administraţie al clubului ilfovean a luat decizia ca Adrian Mutu să fie dat afară de la FC Voluntari. Conform gsp.ro, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a fost cel care a decis ultimele mişcări de la echipă. Adrian Mutu nu este singurul care părăseşte formaţia. Dan Leasă, preşedintele lui FC Voluntari, şi-a dat demisia după ce antrenorul a fost dat afară de la echipă. “Nu pot să accept unele lucruri, așa că am demisionat! Am plecat pentru că nu am fost de acord ca Mutu să fie demis. Am demisionat din funcția de director general al clubului și asta a fost”, a declarat fostul oficial al clubului pentru gsp.ro.

Gâlcă îi ia locul lui Adrian Mutu, dat afară de la FC Voluntari

În locul lui Adrian Mutu, oficialii clubului s-au orientat spre Costel Gâlcă, fostul antrenor al celor de la FCSB, cu toate că a existat şi varianta Marius Şumudică. Nu este singura schimbare pe care ilfovenii o pregătesc. Adrian Ilie ar urma să fie numit pe postul de director general al clubului.

Tags: