Fotbal intern

Scandal la FCSB cu De Amorim. “Are acceptul medicului!” Ce face jucătorul

Autor: Daniel Vlad | 23.06.2018 | 11:05
Scandal la FCSB cu De Amorim. Alături de colegii din echipă.

Scandal la FCSB cu De Amorim. Mijlocaşul roş-albaştrilor nu s-a prezentat la vizita medicală roş-albaştrilor, dar nu a venit până acum nici la vreun antrenament al vicecampionior, deşi teoretic se putea antrena sub comanda lui Pedrazzini în baza de la Berceni.

De Amorim nu mai vrea la Steaua după ce Nicolae Dică i-a transmis că nu are nevoie de serviciile sale, deşi mai are contract cu FCSB încă trei ani. Însă jucătorul a ales să nu se mai prezinte absolut deloc la echipă, iar conducerea roş-albaştrilor se pare că a ales să îl penalizeze pe acesta cu 500 de euro pentru fiecare zi în care lipseşte nemotivat.

Scandal la FCSB cu De Amorim. “Are acceptul medicului!”

Contactat de către FANATIK.RO, Cătălin Liţă, impresarul lui De Amorim, a acceptat să vorbească despre situaţia fotbalistului pe care îl reprezintă. “Nu ştiu de unde a apărut varianta asta cu amenda de 500 de euro pentru fiecare zi în care el lipseşte? Sunt unele probleme pe care el le are cu Steaua, dar nu este cazul acum să le rezolvăm prin presă. În plus, De Amorim are acceptul medicului ca să lipsească de la Steaua, nu lipseşte aşa de capul lui ca să le dea motive conducătorilor să fie amendat”, a spus Liţă.

Gigi Becali a anunţat în urmă cu o lună că mijlocaşul De Amorim nu mai intră în planurile lui Nicolae Dică pentru sezonul următor, iar din această cauză fotbalistul brazilian cu cetăţenie română este pus pe lista de transferuri. Dar pe adresa fostului mijlocaş al Astrei sosise între timp o ofertă din Kazahstan, iar patronul roş-albaştrilor a solicitat 200.000 de euro pentru un împrumut. În cele din urmă tranzacţia nu s-a mai materializat, iar De Amorim este total dezamăgit de situaţia în care a ajuns în acest moment.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!