Alibec, apărat din interiorul clubului: "Meme a acţionat greşit"

Steaua, Denis Alibec, helmuth duckadam, FCSB, Liga 1 Betano, mm mihai stoica

E scandal la FCSB, după ce Denis Alibec l-a contrat pe Mihai Stoica în timpul partidei pe care vicecampioana l-a pierdut pe terenul celor de la Viitorul, în Liga 1. Cei doi s-au certat pe teren şi s-au împăcat, cel puţin la prima vedere, pe Facebook.

În mod neaşteptat, Denis Alibec este apărat chiar de un om din conducerea clubului. Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al celor de la FCSB, spune că atacantul a cedat la emoţiile jocului, iar cel care a greşit este Mihai Stoica, deoarece acesta nu ar fi trebuit să posteze pe Facebook informaţii legate de problemele din vestiarul echipei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

"E o situaţie care s-a întâmplat şi se va mai întâmpla. Doar că a apărut în presă, asta mi se pare anormal. Alibec are multe motive să fie frustrat. De multe ori primeşte pasa ori în faţă, ori în spate. Când primeşte şi el o pasă bună, nu este susţinut. Pe acest fond de nervi, când mai primeşti şi reproşuri, sigur că poţi să răspunzi. Dar nu înţeleg de ce a trebuit să apară în presă. Meme a acţionat greşit", a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Scandal la FCSB. Gigi Becali, tot de partea lui Alibec

Gigi Becali i-a dat şi el dreptate lui Denis Alibec, motiv pentru care Mihai Stoica a făcut un pas în spate în disputa cu vârful FCSB. Astăzi, Alibec a revenit şi el la sentimente mai bune. Şi-a cerut scuze în faţa lui MM printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. După înfrângerea suferită în faţa celor de la Viitorul, la Ovidiu, FCSB este pe locul trei în campionat, cu patru puncte mai puţine decât liderul FCSB.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004