Fotbal intern

Scandal la FCU Craiova. Fanii au intrat peste jucători în cantonament: “Treziți-vă sau plecați!”

Autor: Claudiu Surmei | 08.10.2018 | 20:46
Scandal la FCU Craiova. Fanii au intrat peste jucători în cantonament

La FCU Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu, este mare scandal! După ce au pus presiune pe echipă pentru eliminarea din Cupa României și au considerat că demersul nu a avut niciun rezultat, fanii au trecut la un nou nivel. Fanatik.ro a aflat că ultrașii au intrat peste jucători în cantonament și le-au dat un ultimatum. Ultrașii din Peluza Sud 1997 amenință că dacă echipa nu își revine și nu luptă pentru promovarea în Liga a 2-a, atunci îşi vor retrage susţinearea

FCU Craiova ocupă în prezent locul 8 în Liga a 3-a, cu 11 puncte după 7 etape disputate, cu 6 mai puțin decât liderul seriei, Unirea Bascov, în condițiile în care Adrian Mititelu a anunțat la începutul sezonului că obiectivul echipei este promovarea. Deși au anunțat că vor susține echipa indiferent de situație, ultrașii olteni și-au pierdut răbdarea cu mult înainte de încheierea turului de campionat și au intrat peste jucători în cantonament.

Clasament Liga 3, seria 3
Clasament Liga 3, seria 3

Fanii lui FCU Craiova au intrat peste jucători în cantonament

“Pionilor ingrați! La meciul cu Horezu s-a asistat la încă o dezamăgire din partea jucătorilor ce ar trebui să reprezinte Știința. Dacă ăsta e răspunsul la tot demersul nostru, e foarte grav! Șansele de promovare sunt aproape nule! De la eliminarea din Cupa României și până acum, se vede că presiunile noastre au fost de prisos și ne-ați pus în situația de a trece la măsuri mult mai drastice, pentru că așa nu se mai poate! Sunteți o rușine pentru Știinta! Noi facem eforturi din dragoste pentru echipă, iar voi parcă ați fi remunerați s-o afundați în noroi! Ne ofensați în mod direct și veți primi cât de curând răsplata din partea noastră! Luați-o drept un ultimatum: ori vă treziți, ori plecați! Știința sunt suporterii, nu un patron gonflabil și nici o mână de mercenari!”, este comunicatul postat pe Facebook de suporterii olteni.

PIONILOR INGRAȚI La meciul cu Horezu s-a asistat la încă o dezamagire din partea jucătorilor ce ar trebui să…

Gepostet von Peluza Sud 1997 am Montag, 8. Oktober 2018

“Știința înseamnă devotament și determinare, nu doar echipament Adidas purtat fără onoare”, este mesajul de pe bannerul afișat de fani în fața cantonamentului echipei. Potrivit ultimelor informații, patronul Adrian Mititelu caută deja un antrenor nou pentru echipă. Rămâne de văzut dacă situația va fi redresată în timp util pentru ca FCU Craiova să poată continua lupta pentru promovare în Liga 2.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!