Sporturi

Scandal cu Sorana: “Nu mă aşteptam! Bat din palme dacă asta se cere”

20.04.2018 | 13:41
Scandal cu Sorana Nu ma asteptam Bat din palme daca asta se cere
Sorana Cîrstea a adus foarte multe puncte pentru România în Fed Cup
ADVERTISEMENT

România – Elveția, baraj Fed Cup, este duelul care va stabili dacă România va putea lupta pentru titlu în 2019. Deşi este a doua jucătoare a României, Sorana Cîrstea a fost anunţată ca rezervă în meciurile cu Elveţia, din barajul pentru Grupa Mondială la Fed Cup. La conferința de presă care a avut loc astăzi la Cluj, Sorana, locul 34 în clasamentul WTA, a recunoscut că s-ar fi așteptat să fie pe teren contra Elveției, dar a precizat că este gata să se pună în slujba echipei, indiferent de rolul care i se oferă.

“Mă aşteptam să joc, asta era prima idee având în vedere că sunt a doua în clasament. Căpitanul decide, eu am venit mereu şi nu a contat. M-am pus la dispoziţia echipei şi dacă vrea joc simplu, dacă vrea joc dublu, iar dacă mi se cere să bat din palme, bat din palme”, a declarat Sorana Cîrstea la conferința de presă premergătoare partidei de la Cluj.

ADVERTISEMENT

România – Elveția, baraj Fed Cup. Simona Halep și Irina Begu joacă în toate cele cinci partide

Vineri s-a stabilit ordinea partidelor din weekend, la România – Elveția, baraj Fed Cup. Simona Halep va juca în primul meci, sâmbătă, de la ora 13:00, cu Victoria Golubic. Apoi se va disputa partida dintre Irina Begu şi Timea Bacsinszky. Duminică, de la ora 12:00, tot Simona Halep deschide balul, cu Timea Bacsinszky. Apoi se joacă Irina Begu – Victoria Golubic şi confruntarea la dublu, Halep / Begu – Teichmann / Schnyder.

Cred că acest teren este mai avantajos pentru Irina Begu şi nu Sorana, de asta am ales-o pe ea. A fost o decizie tactică, pe care nu a fost uşor să o iau”, a fost explicația dată de Florin Segărceanu în legătură cu decizia sa de a miza pe Irina Begu, în detrimentul Soranei Cîrstea, pentru meciurile de la Cluj.

ADVERTISEMENT