ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Scandal la Iași între Nicolo Napoli și fanii Politehnicii. Au intervenit „mascații”

Autor: Patrice Podina | 24.04.2021 | 11:59
Scandal la Iași între Nicolo Napoli și fanii Politehnicii. Au intervenit „mascații”

E stare de război în Copou. Fanii i-au cerut socoteală antrenorului Nicolo Napoli. A fost nevoie de intervenția „mascaților”, iar autocarul echipei a ieșit din oraș escorat.

ADVERTISEMENT

Pe ultimul loc al clasamentului din play-out-ul Ligii 1, cu șanse mari de a retrograda, clubul ieșean stă pe un butoi cu pulbere. Nicolo Napoli este contestat de unii jucători și a decis să-i excludă din lot.

Fanii au luat foc și au protestat în fața clubului, cerând să discute cu antrenorul italian. Pentru a calma lucrurile, conducerea ”plăieșilor” a solicitat intervenția mascaților.

ADVERTISEMENT

Fierbe vestiarul la Politehnica Iași. Nicolo Napoli, în război cu Andrei Cristea și Calcan

După e serie de trei meciuri fără eșec, care au reaprins speranțele în Copou, a venit înfrîngerea cu FC Voluntari și lucrurile au degenerat din nou. Scandalul mocnește la Iași de ceva vreme și anumite decizii ale oficialilor, între care și plata preferențială a unor fotbaliști, au destrămat vestiarul.

Cei mai vehemenți contestatari ai lui Nicolo Napoli sunt Andreias Calcan și Andrei Cristea. Cei doi au fost excluși din lot la cererea antrenorului, pentru că i-au adresat cuvinte jignitoare.

ADVERTISEMENT

Calcan a devenit indezirabil după ce a dezvăluit că la Poli Iași jucătorii sunt plătiți pe criterii doar de conducători știute, iar Cristea a apelat la forță pentru a împiedica o grevă a jucătorilor, la inițiativa lui Uros Duranovic.

„Mascații” au intervenit în conflictul dintre Nicolo Napoli și fanii Politehnicii Iași

Antrenorul italian al Politehnicii Iași, Nicolo Napoli, a organizat, neoficial, sâmbătă dimineața, o conferință de presă, înainte de plecarea echipei spre Buzău, unde o va întâlni, duminică, pe Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

”Au fost probleme la antrenament. Cristea și Calcan s-au băgat în față. S-a exagerat, au zis că nu-s antrenor bun, că nu fac asta, că nu fac asta. Am mers la Consiliul Director, și am zis ori eu ori Cristea și Calcan. S-a decis să rămân eu”, a spus Nicolo Napoli.

Decizia oficialilor din Iași i-a întărâtat pe suporteri care au vrut să audă din gura antrenorului cum stau lucrurile și de ce i-a dat afară din lot pe Calcan și Cristea. Italianul a refuzat dialogul cu fanii, iar pentru calmarea spiritelor la stadion și-au făcut apariția și „mascații”, Pentru a evita orice surpriză neplăcută, autocarul echipei a fost escortat de polițiști până în afara orașului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!