News

Scandal la Iași. Mai mulți protestatari au venit la mitingul PSD. Jandarmii au intervenit

09.05.2019 | 19:56
Scandal la Iasi Mai multi protestatari au venit la mitingul PSD Jandarmii au intervenit

Niciun miting fără intervenția jandarmilor! Aceasta pare a fi la baza mitingului organizat la Iași în cursul zilei de astăzi, 9 mai. Totul a decurs cum a trebuit, până când protestatarii au dat față-n față cu susținătorii PSD. Din păcate, antipatiile dintre taberele adverse nu s-au rezumat doar la dialoguri în contradictorii, așa că jandarmii au fost nevoiți să intervină.

Scandal la mitingul PSD de la Iași! Jandarmii au intervenit

Participanții la mitingul Partidului Social Democrat au reușit “inevitabilul”. Tabere adverse formate din pro și contra PSD s-au întâlnit, așa că nimic bun nu avea cum să iasă. Huiduielile și fluierăturile au acaparat masa mare de susținători ai partiduluI, iar difuzoarele uriașe instalate de PSD au fost parcă îndemnul pentru trigăte mai multe și mai multe. „Iaşul nu te vrea”, „PSD, nu uita, Iaşul nu-i moşia ta”, „PSD, ciuma roşie” și alte sloganuri deja celebre și-au făcut apariția din prima clipă.

Toate acestea nu l-au făcut să-și piardă încrederea, așa că a continuat, negreșit, discursul către susținătorii partidului. Noi ştim cât de importantă e pacea. Am căutat-o, am oferit-o. Suntem cel mai mare partid din România Unii derbedei umblă pe lângă scenă. Sunt o mână de oameni, dar sunt plătiţi bine“, a declarat Liviu Dragnea, la mitingul PSD.

Jandarmii au intervenit la mitingul PSD de la Iași
Liviu Dragnea
Sursa Foto: Hepta

„Părinți plecați, foame, sărăcie și noroaie”

În timpul discursului liderului PSD, dintr-un bloc au fost aruncate flyere anti-PSD. Pe ele erau texte precum: “România merită mai mult decât PSD”, “Miliarde împrumutate-sate în noroaie”, “0 autostrăzi, 0 investiții, părinți plecați, corupție, 0 spitale, foame, sărăcie și noroaie”.

Cu toate acestea, Liviu Dragnea este în continuare extrem de încrezător în forțele susținătorilor și nu numai. Această încredere i-a permis să facă declarații surprinzătoare la adresa președintelui României, rămânând la fel de natular în fața oamenilor care îi strigau numele. „Iohannis şi slugile lui vor să blocheze România, guvernul, instituţiile. Iohannis şi cei care latră pentru el au uitat că noi nu doar că avem dreptul să guvernăm, ci şi obligaţia. Iohannis şi slugile lui blochează România în scop personal“, a mai afirmat liderul PSD.