News

Scandal la IPJ Gorj. Motivul pentru care o polițistă a fost imobilizată de colegii de la Control Intern

O polițistă din Gorj a fost agresată și imobilizată de colegii de la Control Intern. Oamenii legii i-au smuls telefonul în care avea poze și filmulețe compromițătoare.
01.05.2023 | 16:20
Scandal la IPJ Gorj Motivul pentru care o politista a fost imobilizata de colegii de la Control Intern
O polițistă din Gorj a fost imobilizată și agresată de colegii de la Control Intern. Foto: Facebook/Poliția Română.
ADVERTISEMENT

Un caz fără precedent a avut loc la IPJ Gorj. O polițistă a fost agresată de colegii de la Control Intern. Cei doi i-au smuls telefonul în care avea poze și filmulețe compromițătoare. Femeia ar fi fost agresată chiar în sediul poliției.

Potrivit presei locale, incidentul nu a fost sesizat conducerii Inspectoratului de Poliție decât a doua zi. Polițista a ajuns la unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgență Târgul – Jiu. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Polițistă agresată în timpul audierilor

Oamenii legii nu au oferit detalii suplimentare și nu au dorit să discute cu reprezentanții presei locale, aceștia declarând că “polițiștii din cadrul Compartimentului Control Intern au desfășurat activități în cadrul unui dosar penal, în baza unei delegări a Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci”.

Polițista a fost agresată de colegii de la Control Intern, în sediul Poliției Rovinari. Reprezentanții Unității de Primiri Urgențe au sesizat Poliția Locală. Potrivit medicilor, femeia a suferit răni la mâini și nu a avut nevoie de internare.

ADVERTISEMENT

”Pacienta a ajuns la UPU vineri, cu mijloace proprii de deplasare și nu a avut nevoie de internare. A fost lovită la mâna dreaptă (deget) și la cea stângă”, a precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Gorj, citată de presa locală.

Femeia deținea informații compromițătoare

Incidentul de la Rovinari s-a produs în timpul unei proceduri de audiere, în care polițista trebuia să ofere declarații ca martor. Colegii de la Control Intern i-au solicitat telefonul în care se presupunea că sunt salvate mai multe dovezi de care oamenii legii aveau nevoie.

ADVERTISEMENT

Polițista a refuzat să se supună colegilor, susținând că are în telefon fotografii personale. Victima susține că unul dintre anchetatori a imobilizat-o, iar celălalt i-a smuls mobilul.

“Având în vedere calitatea persoanei, rezultatul verificărilor va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, pentru a analiza și dispune conform competențelor”, a explicat Oana Vlăduț, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, pentru antena3.

ADVERTISEMENT

Cei doi anchetatori de la Control Intern investigau o presupusă faptă de distrugere. Este vorba despre o petrecere la o cabană din Rânca, unde au fost observați mai mulți polițiști gorjeni. Unul dintre ei ar fi consumat mai mult alcool și ar fi distrus o ușă. Se pare că femeia agresată avea mai multe filmulețe și poze compromițătoare de la petrecerea respectivă.

ADVERTISEMENT