ADVERTISEMENT
News

Scandal la IPJ Gorj. O femeie acuză doi polițiști de abuz după ce ar fi târât-o către mașină

Autor: Georgiana Dicu | 25.04.2021 | 13:33
Scandal la IPJ Gorj. O femeie acuză doi polițiști de abuz după ce ar fi târât-o către mașină
Scandal la IPJ Gorj. O femeie acuză doi polițiști de abuz după ce ar fi târât-o către mașină Sursa foto: captură video

Doi poliţişti din cadrul IPJ Gorj sunt cercetaţi penal după ce ar fi târât o femeie către maşina de poliţie în încercarea de a o duce la secție. Femeia, din localitatea Bolboşi judeţul Gorj, a depus o plângere împotriva celor doi poliţişti.

ADVERTISEMENT

Scandal la IPJ Gorj. O femeie acuză doi polițiști de abuz după ce ar fi târât-o către mașină

O femeie din localitatea Bolboşi, judeţul Gorj a depus o plângere împotriva a doi poliţişti, care ar fi târât-o pe până la autospecială de poliţie.

„M-am pomenit cu doi poliţişti, acasă la mine. M-au chemat să merg la postul de poliţie. I-am întrebat pentru ce.

Nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliţie şi au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer şi am avut şi accident vascular.

ADVERTISEMENT

M-au traumatizat, m-au luat forţat până la maşina care era parcată, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu şi îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălţămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a povestit Ana Tudorescu la postul Realitatea Plus.

Unul dintre poliţişti reclamați a sunat, la un moment dat, la 112, pentru a solicta o ambulanţă.

Se pare că totul ar fi pornit de la un conflict între vecini. Femeia dă vina pe vecinul ei, fost poliţist, care a reclamat-o că vrea să-i dea foc la casă.

ADVERTISEMENT

Ana Tudorescu şi-a scos un certificat medico-legal şi vrea să se îndrepte împotriva poliţiştilor.

IPJ Gorj a deschis o anchetă

„La data de 10 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Politie Slivilesti au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 de o femeie de 34 de ani din comuna Bolboşi, cu privire la faptul că o vecină, în vârstă de 57 de ani, ar fi încercat sa incendieze vegetaţia uscată de pe terenul său, care se afla lângă un fânar, pe proprietatea sa. Ajunşi la fata locului pentru a efectua cercetări pentru infracţiunea sesizată de tentativa de distrugere, femeia de 57 de ani s-a apropiat de poliţişti, fără să poarte mască de protecţie, care a refuzat să se legitimeze şi cu un comportament recalcitrant.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au luat decizia de a conduce femeia la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale, moment în care au intervenit în favoarea femeii fiul şi fratele său.

Pentru ca situaţia să nu degenereze, poliţiştii au renunţat la măsura de conducere la sediul poliţiei şi i-au adus la cunoştinţă femeii că va fi sancţionată pentru refuz de legitimare, neportul măştii de protecţie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, citați de Adevărul.

ADVERTISEMENT

Ulterior, femeia a sunat la 112 sesizând ca ar fi fost abuzata de poliţişti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Compartimentului Control Intern şi Serviciului de Ordine Publică şi, având în vedere cadrul si aspectele sesizării, cauza a fost înaintată pachetului pentru cercetări.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!