Scandal la Juve: “Să nu uite, titlurile au fost ANULATE!”

Lupta pentru supremaţie în principalele campionate ale Europei se apropie de final în acest an. În Spania, Barcelona, Atletico şi Real Madrid merg cap la cap, în timp ce în Italia, Juventus...
17.02.2014 | 09:53
Scandal la Juve Sa nu uite titlurile au fost ANULATE
ADVERTISEMENT

Lupta pentru supremaţie în principalele campionate ale Europei se apropie de final în acest an. În Spania, Barcelona, Atletico şi Real Madrid merg cap la cap, în timp ce în Italia, Juventus pare desprinsă fără emoţii, motiv pentru care tehnicianul bianco-nerilor, Antonio Conte are timp şi de contre cu cei care îi contestă deciziile.

Conte “sare” la gîtul lui Capello

Gazzetta dello Sport scrie că fostul mijlocaş, actualmente antrenor al celei mai titrate echipe italiene pe plan intern, Antonio Conte, a lansat un atac dur la adresa lui Fabio Capello. Acesta din urmă a criticat cîteva decizii de-ale fostului mare fotbalist al lui Juventus, motiv pentru care Conte a ripostat virulent: “Unora le pasă mai mult de ceea ce fac alţii. El să nu uite că în anii în care a antrenat Juventus, echipa nu s-a remarcat prin joc sau ceva de genul ăsta, ci prin două titluri care i-au fost retrase”. 

ADVERTISEMENT

gazzetta

Barcelona, Real Madrid şi Atletico Madrid, merg la braţ în lupta pentru titlu

În Spania, Marca tratează pe larg victoria lui Real Madrid din deplasarea de la Getafe, scor 3-0, care îi menţine pe “galactici” la egalitate de puncte, 60, cu rivalele de moarte FC Barcelona şi Atletico Madrid. Protagonist este chiar unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai Realuilui în acest moment, Jesse. Tot prestigiosul cotidian spaniol acordă un amplu spaţiu All Star game-ului tradiţional din NBA, adjudecat de conferinţa de est în faţa celei vestice cu 163 la 155.

marca

Cod roşu de retrogradare la Hamburg

Unul dintre numele legendare ale fotbalului german, Hamburg, pare mai aproape de retrogradare ca oricînd. În ultimii ani, echipa din nordul Germaniei a desenat o sinusoidă din prestaţii care au dus-o în cupele europene, dar şi unele catastrofale, care au făcut-o să se învîrtă în zona de alunecare spre 2.Bundesliga. Bild analizează situaţia fostei campioane a Europei, care, cu numai 16 puncte cîştigate în acest sezon, se află pe locul 17, care duce în a doua ligă germană.

ADVERTISEMENT

bild

Saint Etienne speră la Liga Campionilor

L’Equipe alocă la rîndul său un spaţiu important All Star Game-ului din NBA, dar scrie şi despre derby-ul de duminică seară din Ligue 1. Saint Etienne a remizat cu Marseille, scor 1-1, după ce gazdele au egalat la ultima fază a meciului. Astfel, verzii continuă cursa pentru a treia poziţie în clasament, de care îi despart acum numai trei puncte, şi care le-ar asigura un loc în play-off-ul pentru accederea în grupele Ligii Campionilor.

lequipe