Fotbal international

Scandal la Manchester United, înaintea returului cu PSG. Lukaku, furios pe Pogba pentru un penalty

05.03.2019 | 11:54
Scandal la Manchester United inaintea returului cu PSG Lukaku furios pe Pogba pentru un penalty

Scandal la Manchester United, la momentul cel mai nepotrivit, înaintea returului de la Paris, din optimile Champions League, în care echipa norvegianului Ole Gunnar Solskjaer are nevoie de un miracol, după 0-2 în tur, acasă, pentru a se califica. Era exact ce îi mai lipsea lui Solskjaer, tensiuni în vestiar, după ce merge în capitala Franței fără nu mai puțin de zece jucători.

Scandal la Manchester United înaintea returului cu PSG

Protagoniștii conflictului sunt Paul Pogba și Romelo Lukaku. Cearta s-a produs spre finalul partidei din ultima rundă a Premier League, câștigată dramatic, pe Old Trafford, cu 3-2 în fața lui Southampton. Lukaku a fost eroul meciului, marcând două goluri fantastice, inclusiv pe cel al victoriei, însă după înscrierea celui de-al treilea gol a mai fost timp ca United să obțină și o lovitură de la la 11 metri.

Lukaku și-a dorit mult să execute el, pentru a reuși un hat-trick, însă nu a fost lăsat de francez, care a luat mingea, a tras și a ratat. Belgianul, care era prieten cu Pogba, i-a reproșat acestuia egoismul, dar francezul i-a spus că el este mereu prima opțiune la executarea penalty-urilor. Lukaku i-a reamintit că i-a fost aproape și i-a luat mereu apărarea când Pogba era în conflict cu Jose Mourinho.

Scandal la Manchester United. Pogba a tras și a ratat și a spus că el este mereu prima opțiune la penalty-uri
Scandal la Manchester United. Pogba a tras și a ratat și a spus că el este mereu prima opțiune la penalty-uri

Solskjaer a explicat cum l-a readus în formă pe Paul Pogba

Și i-a mai spus că dacă rolurile ar fi fost inversate, cu Pogba având șansa să înscrie trei goluri, nu ar fi ezitat nici un moment pentru a-i ceda mingea. Solskjaer a sesizat momentul delicat, a intervenit și a cerut calmarea spiritelor, mai ales că după meciul cu PSG în weekend urmează altă probă de foc în Premier League, deplasarea de la Londra, pentru meciul cu Arsenal.

Solskjaer a povestit pentru tabloidul The Sun ce discuție a avut cu Pogba, pentru a-l ajuta să revină în formă, după perioada de război cu Jose Mourinho. “I-am spus că mă bucur pentru el pentru faptul că este campion mondial și că a avea un campion mondial în vestiarul lui United este extraordinar, dar acum e momentul să lase tot trecutul în urmă și să privească numai înainte, pentru că este un jucător cu un potențial enorm”.

Tags: