Fotbal international

Scandal la Manchester United! Jose Mourinho acuză 4 jucători de lipsă de caracter!

23.11.2018 | 21:27
Jose Mourinho se ceartă cu toată lumea la Manchester United
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho continuă războiul cu jucătorii săi. Într-un interviu acordat pentru un post TV din Spania, antrenorul a spus că are în echipă 4 jucători răsfățați. Jose Mourinho i-a acuzat de jucătorii săi de lipsă de maturitate. “Sunt copii răsfățați, copiii din ziua de azi au o altfel de viață, nu au greutăți, cum era pe vremea noastră, acum au oameni pe lângă ei care le rezolvă toate probleme”, a spus antrenorul portughez într-un interviu acordat lui Hristo Stoichkov, care lucrează acum pentru postul TV Univision din Spania.

Jose Mourinho nu s-a ferit să nominalizeze jucătorii pe care îi consideră lipsiți de caracter. “Vorbim despre Luke Shaw, Martial, Lingard și Rashford, tineri cu mare potențial. Dar, la sfârșitul zilei, rezultă cuvântul pe care nu-l pot spune, dar pe care îl folosiți mereu în Spania (nr. cojones) … caracter, personalitate, lipsesc puțin.”,  i s-a plâns Jose Mourinho lui Hristo Stoichkov în interviul respectiv.

Scandal la Manchester United! Jose Mourinho s-a certat cu toți

Jose Mourinho a subliniat lipsa de implicare a jucătorilor săi, care nu sunt obișnuiți cu greutățile și la cea mai mică lovitură se dau accidentați. “Sunt lipsiți de maturitate. Maturitate în joc mă refer, se comportă ca niște copii … uite în ce situație ești, uite în ce situație sunt eu acum. Și să fiu bine înțeles, când spun maturitate, mă refer la maturitate la modul lor de comportament.”, a explicat Jose Mourinho, care a avut dese situații în care nu a avut la dispoziție toți jucătorii.

ADVERTISEMENT
Jose Mourinho și Paul Pogba nu sunt în cele mai bune relații

Jose Mourinho a avut conflicte dese cu fotbaliștii săi în ultima vreme. Primul cu care a avut probleme a fost Martial, dar cei doi înte timp s-au împăcat și francezul a redevenit titular. Acum antrenorul portughez e la cuțite cu Paul Pogba, Marcus Rashford și Antonio Valencia. Juventus vrea să profite de acest lucru și a anunțat că este interesată de un transfer al lui Paul Pogba.

  • 34.000.000 de euro ar urma să îi plătească Manchester United lui Jose Mourinho, dacă portughezul ar fi demis înainte de 2020
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri